Full fart framåt

 
I 10 månader och 8 dagar har hon förgyllt våra liv, vårt lilla yrväder som alltid har något bus på gång. ❤ 
 
 
Bråttom att lära sig nya saker har hon hela tiden, och det är sällan en lugn stund i huset. Som tiomånadersbebis älskar hon att busa med katterna och se på Babblarna, rusar framåt snabbare än gåvagnen hinner med och går utan stöd. Hon sportade länge med att ställa sig upp mitt på golvet när hon lekte med någonting och plötsligt en dag för två veckor sedan nöjde hon sig inte med att bara stå upp utan började ta några stapplande steg framåt utan stöd. Och sedan hon märkte att det funkar att gå utan att hålla i sig i någonting har hon övat övat och övat på det. Målinriktad liten typ minsann. Nu går hon tio steg utan problem. 
 
 
Hon älskar att leka tittut och kurragömma, så det gör vi cirka tusen gånger om dagen. Hennes favoritgömställe är bakom dörren till hennes rum, men vardagsrumsgardinerna är också bra att gömma sig bakom. "Pratar" gör hon hela tiden, och förra månaden kom det första riktigt tydliga ordet – mamma. Det andra ordet var pappa. 
 
 
Väldigt mammig har hon blivit den senaste månaden, vilket är helt okej dagtid men mindre roligt nattetid då hon helst vill sova ovanpå mig hela nätterna... 🙈 Men det är väl en fas det också som så mycket annat. Nattamningen har trillat bort för ett tag sedan och dagtid ammar hon numera bara två gånger. Liten börjar bli stor! 
 
 
Att fotografera henne är inte det lättaste längre eftersom hon sällan hålls stilla, men några bilder lyckades vi få till idag. 
 
 
Sedan märkte Amelie att det gick att leka kurragömma bakom lakanet som jag satt upp som backdrop, och så var den photoshooten slut. 😂
#1 - Anonym

Vi har en 9mån baby och det är så kul att läsa er utveckling och veta vad vi har framför oss! Vår har nu börjat öva på att stå utan stöd korta stunder 😍

Svar: Åh, så roligt att höra! <3 Utvecklingen går verkligen i en rasande fart det här första året. Det känns som att de lär sig någonting nytt varje vecka.
TIDSTJUVEN

#2 - V

Så sjukt att hon fyller ett år nästa månad. 2019 har gått så fort.

#3 - Danielas Dagbok

Haha, så härliga bilder!! :D

#4 - Julia

Vilka underbara bilder! Och klänningen är så fin :)!

#5 - Annie - Stora Små Äventyr

Så härligt inlägg! :D
Det är verkligen inte lätt att fota barn med spring i benen :P

#6 - Christina

Har inte tänkt på det förr, eller kanske sett det så tydligt, men hon är ju sin far upp i dagen. :D Åtminstone på de här bilderna.

#7 - ellenlundis

Ur-st!!! Man smälter ju!! Jag är så barnkär!! <3