2019-06-06 | 21:14:00

Barnvagns-Nice Run i strålande kvällssol

 
Tisdagar brukar vanligen innebära mamma-baby-träff för min och Amelies del. Den här tisdagen bestod programmet av en lite annorlunda träff, eftersom Nice Run gick av stapeln i Vasa. 
 
Barnet och jag plus fem andra mammor med bebisar bildade team Babywalkers och träffades vid Karlsplan i Vasa för att gå Nice Run – ett fem kilometer långt nöjeslopp – tillsammans. Det gjorde också 1400 andra personer (de flesta utan barnvagn dock), så ni kan tro att det var livat! Vädret var verkligen toppenfint och stämningen vid Karlsplan var väldigt glad. Programmet började med en ledd uppvärmning, men uppvärmningsgymnastiken blev snarare en freestylad vagga-vagnen-dans för min del, för att barnet skulle sova när musiken dundrade ur högtalarna kunde jag ju bara drömma om. Men så fort startskottet gick så slocknade hon. 😎
 
Vi konstaterade att det där med att gå Nice Run med barnvagn är ungefär som att köra Nissan Micra på riksåttan – man blir omkörd redan vid starten för ingen vill ju ligga bakom bromsklossen sedan när de dubbla gula sträcken kommer. 😁 Efter att alla barnen turvis tappat nappen i vagnen, tröttnat på att ligga ner, blivit i behov av solglasögon och så vidare var vi plötsligt sist i Nice Run-ledet. Men inte gick det någon nöd på oss för det inte. 
 
 
Det bästa med Nice Run är ju förstås picknicken man får när man kommer i mål. I år var picknicken extra bra, med olika spännande chipssorter, choklad, sallad, bröd, pålägg och drycker. 
 
 
Rutinerade som vi är hade vi förstås själva med oss såväl kaffetermosar som nappflaskor och spytrasor, och plötsligt upptäckte vi att vi var sist kvar på picknicken också. 😂 Prioriteringarna i skick, jajjamen!

Finheter
ellenlundis

Mysigt ni hade det! ^u^

2019-08-14 | 15:06:58 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?