2019-07-01 | 21:07:00

Helgens loppisfynd

Det ska börjas i tid – i helgen har min avkomma och jag gått på loppisrace i dagarna två. Barnet var en synnerligen exemplarisk loppiskompanjon och jag vet inte när jag haft så bra fyndlycka senast som jag hade nu i helgen. Eller när jag gått på två loppisrace under samma helg ens? Det måste ju ha varit typ år 2015! I sann 2015-anda tar vi därmed en titt på helgens loppisfynd tycker jag.
  
 
I lördags slog barnet och jag följe med mormodern, två av barnets kusiner och kusinernas mor och begav oss till Monäs på loppisrace. Det var första gången det ordnades loppisrace i Monäs, så fyndchansen var stor. Mest glad blev jag över denna Odd Molly-tunika som jag köpte för en tjuga. 😊
 
 
Jag gillar färgen och skärningen! Extra plus för att den är amningsvänlig. 
 
 
Minstingen (som småningom somnade i bilen) fick påfyllning i garderoben. Hon har storlek 74 nu så det blev bara kläder i 80 och uppåt. Fattar inte när hon blev så stor!?
 
 
Ett par böcker kom jag också hem med från Monäs och nallepusslet köpte jag dagen därpå när det ordnades loppisrace på Källbacken i Nykarleby. Träpussel är ju de bästa pusslen! Skulle jag få bestämma skulle barnet bara ha leksaker i trä, tyg och garn men tyvärr gillar hon just nu mest plastiga färggranna saker som skramlar, piper och låter. 
 
 
I Nykarleby bestod sällskapet för dagen av Mimmi, Madde, Tesso och småtjejerna. Vi konstaterade att Källbackaracet var det bästa loppisracet på år och dagar, för vädret var på topp, vi hade så roligt och till på köpet hittade vi så fina saker alla tre. 😍 En gullig liten dockvagn som kan användas som lära gå-vagn blev min (eller barnets förstås) för 8€. Jag ser redan framför mig hur katterna kommer få agera (o)frivilliga passagerare i denna, hehe... 
 
 
Och ett par Kavat-sandaler som förhoppningsvis passar på hennes fötter nästa sommar köpte jag för en femma. De såg knappt provade ut ens. 
 
 
Mest barnrelaterade fynd blev det visst och jag kan inte ens bestämma mig för vilket som var mitt favoritfynd för dagen. Den här cykelsitsen köpte jag också för en femma! Kanske hinner vi använda den redan i höst, eller så får den vänta till nästa sommar. En sak är i alla fall säker, och det är att vi kommer åka på många cykelutfärder när Amelie kan sitta stadigt. 
 
 
Två stycken cupcakeskålar köpte jag till min lilla samling för 1€ styck. 
 
 
Och sist men inte minst kom jag hem med ännu ett Odd Molly-plagg. 
 
 
Jag fattar inte hur någon kunde sälja den här fina för ynka 10€!? Den här kommer jag använda massor under hösten. 
 
Bra fyndhelg, ja minsann. 

Finheter
Mot plus

Mycket fint! Älskar loppisar! :)

2019-07-01 | 22:09:13 | http://motplus.blogg.se
Sandra

Va påråka ja höll i sama bruna tröjo me tvättbjörnar men la tibak an 😄

2019-07-02 | 11:31:47
Angelica Wåhlin

Vilka fantastiskt fina fynd!

2019-07-02 | 12:52:38 | http://angelicawahlin.se/
ellenlundis

Så mycket fint ni fyndade! 🤩

2019-08-14 | 14:52:49 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?