Med omtanke om den arma modern

Livet som förälder, inte är det lätt alla gånger. Ibland anser till och med ens nästan ettåriga barn att mamma behöver en stressboll. 
 
 
Ni vet hur det finns hemmapartyn för det mesta nuförtiden? Nu menar jag alltså inte hemmapartyn i betydelsen fest, utan hemförsäljningspartyn som går ut på att man bjuder hem kompisarna på kaffe och så kommer en försäljare och förevisar sina produker, var och en får köpa vad de vill ha (eller känner sig nödgade till) och värdinnan får lite rabatt på sina egna inköp som tack för besväret. Det är sminkpartyn, plastskålspartyn, inredningspartyn, ljuspartyn, städpartyn, klädpartyn... allt mellan himmel och jord. Ikväll var jag bjuden på ett leksaksparty, och det kändes ju som ett smidigt och trevligt koncept så här före jul när diverse julklappar till minimänniskor ska inhandlas. 
 
Jag hade med mig Amelie på kvällens party, och att ha med henne på ett leksaksparty var som att... ja, som att sätta en ettåring att härja fritt i en leksaksbutik. 😅 Jag borde ju insett att det inte var någon bra idé. Hon hann nog testa eller inspektera alla leksaker i hela utbudet innan förevisningen var över. Försäljaren visade och berättade i tur och ordning om alla saker, och när hon kom till en boll som såg ut som en jordglob beskrev hon den som "en boll som både funkar som leksak åt barnen och stressboll åt föräldrarna". Hon han knappt sätta ner den på bordet innan Amelie hade nappat den åt sig. Fem millisekunder senare hade hon satt tänderna i den. Och bitit loss en bit av norra Europa. 
 
 
Och så gick det alltså till när jag köpte mig en stressboll.
Som saknar en bit av norra Europa.
 
Och ser man på – stressbollen kom ju faktiskt till nytta redan ikväll efter att nattningen av nämnda barn tagit en hel timme i anspråk. Ändå rätt omtänksamt av barnet att se till att den arma modern i alla fall har en stressboll att lugna nerverna med efteråt. 😁 
#1 - ellenlundis

Redan 1 år? Oj vad det går fort! :) Min systerdotter blir 1 år , mars 2020!

#2 - Fina Christina

Haha, hög igenkänning, fast vi inte är riktigt där än! :D Men jag kan ändå se det framför mig.