2019-04-19 | 21:06:00

Veckan då våren kom

Plötsligt kom våren med en otrolig fart! Den senaste veckan har vi varit utomhus så mycket som det bara gått och njutit av det panghärliga vädret. Man vet ju aldrig hur länge det håller i sig så det gäller att passa på. 💛
 
 
Många vagnpromenader har det blivit. Extra roligt är det när sambon har tid att hänga med. 
 
 
I måndags gick vi på en lite längre promenad till vindmöllorna. Kanske inte den bästa idén i förkylt tillstånd, men intressant med lite nya vyer. 
 
 
En annan dag packade vi picknickväskan och grillade korv. Vad är grejen med att något så enkelt som korv alltid smakar som värsta lyxmåltiden ute i skogen?
 
 
Sååå härligt när kvällarna är ljusa och det nästan känns som om dygnet plötsligt skulle ha lite fler timmar. 
 
 
Vi har infört vagnpromenader som en återkommande programpunkt på våra veckoliga mamma-babyträffar, så den här veckan blev det en promenad i Munsala också. Och Amelie har börjat ge bärselen godkänt utomhus (åtminstone ibland), så plötsligt går det till och med att få saker gjorda ute när hon inte ligger i vagnen. Så praktiskt! 
 
 
Utemöblerna har fått komma fram, och i onsdags drack vi terrasskaffe tillsammand med Cicci
 
 
Idag på långfredagen vankades det traditionsenlig påskbrunch med tantona hos Challo. En riktigt dunderbra och smarrig start på dagen. 😍
 
 
Efter brunchen var det sedan dags för 4-årskalas för brorsonen Noah. Kanintårtan var prick lika god som fin. 
 
 
Och nu känner jag mig ungefär lika pigg som påskhäxan som flugit in i en stolpe vid vägkanten hos mina föräldrar. Dags att krypa ner i sängen bredvid det sovande barnet. ❤
 
P.S. På sistone har det blivit väldigt skralt med sånt här helt vanligt "vardagsbloggande" och jag känner att jag saknar det litegrann. De flesta vardagsbilder hamnar bara på instastories numera. Kan inte ni som läser berätta om ni vill se mer vardag här på bloggen igen eller hellre bara reflekterande inlägg? 

Finheter
Sarah

Så mysigt att grilla korv :)

2019-04-20 | 00:10:13 | http://CheerSarah.devote.se
Jessica Högberg

Blandat är alltid trevligt tycker jag. Tårtan är gudomlig=)

2019-04-20 | 13:52:02 | http://lchftrollet.blogg.se/
Sara

Mera vardag :)

2019-04-20 | 20:44:32 | http://www.saraholtkamp.fi/blogg
V

Jag bor i södra Sverige och här har vi haft dagar med 15-20 grader haha. Snön försvann för längesedan. 😂

2019-04-21 | 02:06:24
Christina

En mix är alltid trevligt. Men förstår dig, för min del har instastories tagit över nästan helt just nu. Men idag ska jag blogga!

Kommentera:
Kom ihåg mig?