Video: Vi öppnar babylådan!

  
I torsdags hämtade jag ut moderskapsförpackningen från posten. Moderskapsförpackningen är en förmån som man kan ansöka om från FPA när graviditeten varat minst fem månader och man fått intyg från rådgivningen på att man är gravid. Lådan beviljas alla som är stadigvarande bosatta i Finland och innehåller en helt otrolig mängd med babykläder, barnvårdsprodukter och hygienartiklar. Ett startpaket när man ska få barn, helt enkelt. 😍
 
 
Sambon och jag öppnade lådan och gick igenom den tillsammans idag, och jag tog tillfället i akt att göra en unboxing-video som veckans graviduppdatering. Hoppas att ni gillar! 😊 Det kändes som rena rama julafton. 
 
 
Innehållet i lådan varierar från år till år, och jag gillade verkligen allt i årets låda.
 
 
Det var förstås mycket vitt och grått, men med inslag av härliga färger och djurmönster. Den fårmönstrade sovpåsen var en storfavorit. Ni ser den i början av videon. 
 
 
Jag blev verkligen förvånad över hur mycket lådan innehåller. Nu känns det som att vi får sätta köpstopp på barnkläder, för efter det här har vi högst antagligen alla kläder vi behöver. 
 
 
Bebisens första nalle. ❤
#1 - hanna, förbanna 2.0

åh, vad mycket fint! Tror inte vi tar lådan denna gång då vi tog den till Tova, meneeeeh lite rycker det ju i vill-ha-nerven :'D

Svar: Ja, innehållet var verkligen superfint! Jag förstår att ni har beslutsångest hur ni ska göra. Man behöver ju kanske inte dubbel uppsättning av allt, men samtidigt är det ju så fina produkter.
TIDSTJUVEN

#2 - Ida-Marie Jungell

Alltså så bra video, å verkligen mysiga saker!! Man blir ju nästan lite taggad själv haha, nej men super roligt att få följa med graviditeten :)

#3 - Jasmine

Wow, vilken förmån! Kul att få hem paket - med så himla mycket fint dessutom.
Varma gratulationer till graviditeten. Önskar er lycka till de kommande veckorna samt med förlossningen.
Kram

#4 - Cecilia

Visst var det en häftig känsla att hämta ut paketet och sedan öppna lådan hemma? Jag var helt pirrig hela dagen haha! Och även om jag inte gillar färgglada och "plottriga" babykläder så var ju innehållet i lådan helt fantastiskt, tänk att man får bo i ett sånt land där det finns en sån här förmån!

#5 - När Annie fotograferar på Gotland

Grattis till bebisen! <3 Och vad häftigt att Finland har en sådan låda! Så smart och skönt det måste vara. Och vilken rolig present att öppna!

#6 - Emelie

Men åhh så gulliga saker!!

O stort grattis till den lilla!

#7 - Bella

Vilken mysig video! Kul att få se innehållet i babylådan i rörlig bild och inte enbart som foton som de flesta brukar ha. Hoppas du får må bra. Ha en fin dag! :-)

#8 - Julia / Grön i Åbo

Så gulliga saker och ni har ett så fantastiskt liv på kommande <3<3<3

#9 - Petra

Wow, vad fräsigt innehåll i lådan i år! Roligt att kläderna håller måttet år efter år!

#10 - Annika

Kul att se videon, produkterna i lådan ser riktigt fina ut och verkar vara av bra kvalité :D