Söndag mitt i veckan

 
Finns det något härligare än sovmorgon mitt i veckan? Den här veckan jobbar jag alla dagar förutom just idag, så jag passade på att sova precis så länge som jag kände att min kropp behövde och sedan beslutade jag mig för att ta en riktig skrota-runt-hemma-och-göra-ingenting-dag. Inte för att jag inte har saker som borde göras, men för att jag känner att jag behöver en dag utan planer. Sambon är borta på någon kurs, och på dagsprogrammet står inget annat än yoga klockan 18:45 för min del.
 
 
När Sputnik kom och bet mig i tårna var det dags att stiga upp och fixa en omelett till brunch. 
 
 
Den perfekta skrota-runt-hemma-outfiten är givetvis en stor och mjuk tröja i kombination med ett par sköna knästrumpor. Jag passade på att lyssna på veckans avsnitt av Michelle och Sandras podcast (ni har väl inte missat den?) medan jag sörplade extra länge på mitt kaffe och försökte få Kosmos att förstå att han inte får bita sönder mina knästrumpor. Jag vet inte vad det tagit åt våra katter, men plötsligt har alla tre fått ett stort intresse för att bita folk i tårna.
 
 
Hoppas att ni också får en fin dag! Jag tänkte fortsätta min skrotardag med att koka mera kaffe och antingen se på en serie, läsa ikapp favoritbloggarna eller läsa en bok. Svåra val idag.
#1 - Sofia

Shit, vilken snygg tapet den där blommiga! Var har ni hittat den? :)

Svar: Tack Sofia! Visst är den tjusig. Den gör att sovrummet känns riktigt ombonat och mysigt. :) Tapeten heter Ava och kommer från Sandberg. Kollektionen där den hittas heter Brunnsnäs.
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Så skönt med en skrota runt hemma-dag. Jag riktigt längtar efter helg när det är dags att göra samma för min del. :)

Svar: Ja verkligen! :) Jag hade så mycket program förra helgen när jag var ledig (rände runt halva Österbotten) och inkommande helg jobbar jag, så det var skönt med en ledig dag nu istället. Ha en fortsatt fin kväll!
TIDSTJUVEN

#3 - Marias Memoarer

Vilken härlig slappdag du haft! Detta gör ju skiftesjobb lite härligt ändå - själv hade jag fredagsmys med nachos och ostdip i måndags då jag hade mina lediga dagar må-ti :)

Svar: Eller hur! Fördelen med skiftesjobb är helt klart att man har dessa lyxigt lediga vardagar ibland. Fredagsmys funkar minst lika bra på en måndag eller onsdag! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Ida-Marie Jungell

Åh så skönt med en ledig dag, hoppas dock att dina strumpor överlevde Kosmos klor ;)

Svar: Han drog ut ett par maskor, men jag tror att jag räddade dem. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Viktoria

Jag kan inte gå barfota utan att en av våra katter alltid ska bita mig om han är i samma rum typ. Han gör det aldrig när jag har strumpor på vilket är konstigt.
Så jobbigt då jag för det mesta alltid går barfota hemma haha. Måste alltid putta undan honom för att ens kunna ta mig någonstans...

Svar: Haha, ja vad är det med katter egentligen? :D Så knäppa ibland.
TIDSTJUVEN

#6 - Jenn - forever abroad

Åh vad skönt att ta en sån dag mitt i veckan! Det blir liksom ännu lite lyxigare än när det är helg... :)

Svar: Eller hur! Det känns på något vis extra lyxigt att vara ledig när ingen annan är det. :)
TIDSTJUVEN

#7 - ellenlundis

mys, mys mys!!!! ^u^

Svar: Verkligen <3
TIDSTJUVEN