Sista veckan i juni

Det fanns en tid då kameran följde med mig prick överallt. En tid då minneskortet ständigt var fullt av förevigade vardagsögonblick. Numera är kameran oftast bara med vid speciella tillfällen, och det är ju synd för ofta är det vardagsbilderna som är de allra roligaste att se tillbaka på efteråt. Den här veckan har jag därför försökt skärpa mig och ta med kameran oftare.
 
 
I tisdags vankades det producentgrillsfest vid Klacken i Lillby. Jag passade på att åka dit en sväng med familjen innan nattskiftet kallade. Det bjöds på grillmat, trubadurmusik och hoppslott.
 
 
Och glass! Inte att förglömma.
 
 
Medan majoriteten av oss stod stadigt nere på marken studsade andra runt uppe bland trädtopparna.
 
Igår var det i sin tur dags för fotbollsmatch före nattskiftet. Det var inte vilken match som helst, utan derbymatch mellan Pensala och Munsala. Ett sådant tillfälle kräver helt klart lösglass, bedömde Cila och jag. Pensala tog hem segern med 3-1.
 
Fördelen med nattskift är helt klart att man bevittna så fina soluppgångar. Så här ↑ såg det ut klockan 4:21 imorse.
 
 
Efter jobbet sov jag ända tills Sputnik kom och borrade ner sig under mitt täcke och bet mig i näsan. Då var det dags att stiga upp och bege sig till huset för att se vad Mikael och gänget haft för sig idag. Och på renoveringsfronten hade det minsann hänt grejer... Jag kunde knappt tro mina ögon när jag svängde in på gården. Oj oj ooooooj, så fint det blir! ♥
 
 
Därefter hoppade jag in i en fårhage.
 
 
1-årsfotografering stod på schemat, och Ted var gulligare än gulligast i sin morfars gamla kläder. Han såg ut att komma raka vägen från Saltkråkan när han vant stod och poserade i fårhagen.
 
 
Efter fotograferingen hälsade jag på hos ett annat gäng gullisar.
 
 
Låt oss nu hålla tummarna för att dagens dunderfina väder håller i sig över helgen. Okej? Imorgon får jag semester!