2017-08-08 | 12:57:00

25!

 
Jag fyller 25 idag och har exakt noll procent ålderskris. 25 känns som en alldeles perfekt ålder. Jag blev väckt med frukost på sängen idag av en sjungande och fnissande sambo som hade båda katterna i släptåg. De såg ut precis som ett litet luciatåg. (Möjligtvis kom katterna med för att de följde doften av leverkorv från smörgåsen, men det behöver vi ju inte låtsas om.) Sedan firade jag med att säga upp lägenheten vi bor i och så småningom väntar kvällsskift på jobbet.
 
 
25 år innebär att mina studier nästan är avklarade, att jag har ett jobb jag trivs med, en sambo som jag är förlovad med och ett hus som vi håller på att renovera. Det känns som att livet bara blir roligare och roligare för varje år som går. ♥

Finheter
Lille John

Grattis!
Welcome to the COOL side of the 20s :D

Jag tyckte att 25 och framåt var en ganska bra ålder. Liksom då är man inte en liten osäker pojke eller flicka, man vet mera vad man vill i livet och man har börjat våga mera ta för sig. :)

Svar: Tack Johan! Fint att befinna sig på rätt sida. :D Jag håller med dig. 25 är en ålder då man kan börja påstå sig besitta en gnutta livsvisdom, och då man både vågar ta för sig och tacka nej utan att få dåligt samvete.
TIDSTJUVEN

2017-08-08 | 13:15:30 | http://littlejohan.blogspot.fi
ellenlundis

Onnea onnea Maria! 🎉🎈

Svar: Kiitos paljon! :D <3
TIDSTJUVEN

2017-08-08 | 13:29:00 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Hemma Hos Felicia

Grattis på födelsedagen!! Hoppas du får en underbar dag! (och ät extra mycket tårta idag)

Svar: Tusen tack Felicia! :D Jag har firat på jobbet, så någon tårta blev det dessvärre inte idag. Men däremot desto mer glass!
TIDSTJUVEN

2017-08-08 | 16:22:59 | http://feliciahblogg.webblogg.se/
Jasmine - Mitt Gröna Samhälle

Stora försenade grattisar från mig också! Jag är ju inte riktigt där ännu (fyller 23 i november), men jag känner att det just är dessa år framöver som kommer förhoppningsvis vara mycket mer lugnare (hejdå tonårsångest och hej ansvarsfull vuxen) men samtidigt också mycket skönare - vet vad man vill och jobbar fram till det - typ :D

Marre

Stort GRATTIS! Hoppas du hade en fin födelsedag :)

2017-08-09 | 13:18:33 | http://arinya.blogg.se/
Jenny

Grattis och hej! Jag är journalist på Svensk Presstjänst och ska rapportera från Tubecon för de finlandssvenska tidningarna. Jag intervjuar gärna svenskspråkiga youtubers och undrar om du är på väg? Tack på förhand :)

Svar: Tack så mycket Jenny! Jag ska inte gå på Tubecon, men roligt att du frågade. Hoppas att du får tag på någon finlandssvensk youtuber att intervjua. :)
TIDSTJUVEN

2017-08-11 | 12:09:31
Kommentera:
Kom ihåg mig?