2016-03-21 | 13:46:00

What happens on Pampas Nationaldag

Pampasveckan kom och gick. Och vilken vecka det blev! Årets Pampasmaffia hade gjort ett grymt bra jobb att organisera hela kalaset. Även om man fick köa tusen gånger om tills tårna nästan trillade av för att man var dum nog att ha Converse i tre minusgrader så blev Pampas Nationaldag 2016 helt klart en av de bästa jag varit med om.
 
➤ Det var knasigt mycket folk på torget på fredag.
 
➤ Grisarna körde dancebattle mot Veckoslutskommittén, Janne Grönroos underhöll publiken i egenskap av speaker, det blev en rafflande kamp om vem som skulle ta hem vinsten i olympiaden, solen sken och tjejen i rosa jacka ungefär i mitten av bilden hade mest feelis av alla pampasfirare jag någonsin sett. Man blev glad bara av att titta på henne!
 
➤ Så många bra människor var ute på upptåg under fredagen och lördagen <3
 
➤ Vi åt så mycket god mat i helgen att det inte är klokt ens.
 
➤ Mellanfesterna hade ibland discolampor precis som på lågstadiedisco.
 
Markoolio höjde stämningen till Rewell Center-taket med sina partydängor i fredags och crowdsurfade sedan över publikhavet.
 
➤ Köerna var längre än någonsin tidigare.
 
KAJ-killarna fick hela sillizgänget att dansa på borden...
 
➤ ...och sjunga om hur heimani är i skick.
 
➤ Och den årliga Olliskvoten uppnåddes med råge på en vecka. I lördags skuttade vi runt på dansgolvet från klockan sex till klockan ett så jag tror bestämt att jag får vara pensionär med gott samvete resten av året.
Tack för en riktigt rolig Pampasvecka, alla inblandade! ♥

Finheter
nadja

haha! tjejen i rosa jacka heter Fredrika och är en av mina absolut bästa vänner sen jag började på ÅA :D ska hälsa henne så blir hon glad, hon har nog en helt otrolig energi!

Svar: Men ååh, så härligt att det är din kompis! Världen är liten. Hela mitt kompisgäng och jag var så imponerade av henne. :D
TIDSTJUVEN

2016-03-22 | 14:46:37 | http://nadjushka.ratata.fi
Kommentera:
Kom ihåg mig?