2015-03-29 | 17:29:00

Pampas Nationaldag på Vasa torg

 
Pampasveckan har kommit till sin ända. Det känns både lite sorgligt och skönt på samma gång. I fredags inleddes firandet av själva Pampas Nationaldag traditionsenligt med olympiad på Vasas torg. Tusentals studerande med halare i regnbågens alla färger hade samlats på torget och stämningen var på topp. Vi knep de bästa sittplatserna uppe på solläktaren, som vanligt. Man är ju inte gamyl för inte. ;)
 
 
Olympiaden går ut på att ett antal lag tävlar i olika knasiga grenar om det ärofyllda priset "Den gyllene grepen". Det är alltid lika spännande att åskåda om något av ens favoritlag vinner.
 
 
Radio X3M-profilen Janne Grönroos axlade rollen som olympiadspeaker ännu en gång. Det gjorde han med bravur, förutom i det skede då han spelade Alla som inte dansar är våldtäktsmän följt av Blurred lines. Inte helt okej när det är meningen att man ska ha roligt.
 
 
I övrigt var det en toppenbra olympiad. Vädret var inte det bästa precis, men vad gör väl det i rätt sällskap? När det blev alldeles för snöslaskigt kunde man dessutom gå till Amarillo och äta Chicken pocket för en tia så olympiaden var en riktig fullpoängare i år.

Finheter
daniela

vi va också och åt chickenpocket för tia, huuuuur bra??

Svar: Sjukt bra ju! Hur smart som helst av Amarillo att ha ett sånt erbjudande i fredags. Visst satt ni längst in i hörnet förresten? Jag tror att vi var där samtidigt. :)
TIDSTJUVEN

2015-03-29 | 18:19:31 | http://ddanielas.blogg.se
Anonym

vad menar du med att det inte var bra att han spelade alla som inte dansar å blurred lines? ;D

2015-03-29 | 21:29:08
Linda | ellerbaralinda.blogspot.com

Tyckte Janne var riktigt bra, men just de två låtarna hade jag lite svårt med. Sen när han började med "Mats Sundin är homosexuell" och fick hela publiken med sig blev jag även lätt illamående. Finns ingen ursäkt för sånt beteende.

2015-03-30 | 18:41:10 | http://ellerbaralinda.blogspot.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?