2015-07-15 | 15:15:00

Sätt guldkant på galahelgen

 
I samarbete med Sokos Hotel Vaakuna kan jag å Finemangs vägnar presentera ett alldeles fantastiskt erbjudande inför Galan. Till hösten kommer vi att släppa biljetterna till den stora bloggalan, men redan nu kan ni se till att få en extra lyxig vistelse i Vasa den 21 november genom att boka ett härligt hotellrum. :) Sokos Hotel Vaakuna ligger mitt i Vasa centrum, i shoppingcentret Rewell Center som bara är ett stenkast ifrån Vasa stadshus där galan kommer att gå av stapeln.
När ni bokar ett rum i Sokos Hotel Vaakuna med koden
Galan 2015 får ni fin rabatt på hela hotellvistelsen.
 
Standard Single: 92€ → 75€
Superior Single: 112€ 90€
Standard Twin: 107€ 90€
Superior Twin: 127€105€
 
I priset ingår frukostbuffé, bastu, gym och trådlöst internet.
Observera att ni måste boka via mail eller telefon för att koden ska vara giltig - ni kan alltså inte boka via Sokos Hotels hemsida. Erbjudandet gäller fram till den 22 oktober eller tills hotellet är fullbokat. Det gäller att passa på så länge det finns rum! Ida-Marie och jag har förstås sett till att nappa ett rum redan nu. Jag har faktiskt aldrig bott på hotell i Vasa tidigare, så det lär bli en upplevelse i sig. Jag längtar redan till badrocken och hotellfrukosten! ♥

Finheter
Linda

Ja komber att kör på egen chaufför & lyxhotellet skeppsgatan ja :)

Svar: He låter å som en bra plan! ;) Ja slår på ståort! He e bara gala ein gang om åri. :D
TIDSTJUVEN

2015-07-15 | 22:11:32 | http://lindasjolund.blogg.se
Sandra

Assååååå e de som 90€ per person i twin-rummen eller? :D Hälsningar blåst mammahjärna ;)

Svar: Nej, det låter ju knasigt för i så fall skulle det bli dyrare att bo tillsammans med någon än att bo ensam. Det är 90€ totalt, för två personer som delar på ett rum. :) Kom ihåg att du måste boka via mail eller telefon!
TIDSTJUVEN

2015-08-14 | 07:50:24 | http://sandravaihela.wordpress.com/
Sandra

Nu har jag bokat rum för mig, Paula o Emma! Vi fick lyxen att få bokat 3 pers rum dessutom till specialpris! :) Sku ju vara grymt kul att morgonen efter fixa en stor bloggarfrukost åt oss alla som är på Galan. Typ stort bord för oss alla osv ;)

2015-08-19 | 14:26:58 | http://sandravaihela.wordpress.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?