Tävling: Vinn en personlig almanacka

 
Som många av er vet så älskar jag de ursnygga kalendrarna från Personlig almanacka. De är femtioelva gånger snyggare och mer praktiska än sådana som man hittar i butikerna, så år efter år har de fått hjälpa mig att hålla ordning på livet. Varje höst brukar jag i samarbete med Personlig almanacka dela ut ett presentkort på valfri kalender till en av mina fina bloggläsare och det här året är givetvis inget undantag. Tävlingen startar idag och pågår till och med den 25 augusti.

Personlig almanacka finns på svenska, på finska och till och med på finlandssvenska (med finlandssvenska namnsdagar i den svenska upplagan!), så alla är varmt välkomna att vara med och tävla. Vinnaren får välja storlek, ladda upp egna bilder till fram- och baksidan och bestämma precis hur den ska se ut på insidan enligt egna behov.
 
Årets designkollektion är gjord av den finlandssvenska designern Fia Lotta Jansson Design, ifall ni undrar varför designkollektionen är så sjukt snygg i år.
 
För att vara med och tävla:
Motivera kort varför just du vill vinna en Personlig almanacka. Glöm inte att ange din mailadress när du kommenterar så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Vill du ha extra vinstchans?
Tipsa om tävlingen på din blogg, på Facebook (du kan enkelt dela inlägget från Tidstjuvens facebooksida), Instagram eller Twitter. Kom ihåg att berätta var du tipsat när du kommenterar.
 
Lycka till!
#1 - Ida

Wihuu! Just vad jag behöver nu för att hålla reda på allt,det är mycket nu då man börjat gymnasiet! Snygg design,verkligen!

#2 - JoLi

Jag tänker mig en bloggkalender :D så är deffinitivt med och tävlar.

#3 - Alexandra W

Oj vad denna tävling dök upp lägligt, och en vinst skulle ju sitta ännu lägligare! Jag har nyss konstaterat att jag borde investera i en motiverande kalender. Den jag har haft har jag fått gratis från skolan och den är lite... ful, så jag antecknar ogärna i den.
Nu då skolan startar kommer jag vid sidan om skolan både arbeta med eget företag och deltidsarbeta, så för att få struktur på veckorna borde jag verkligen börja "föra kalender" på riktigt, och inte bara i telefonen. :) Hoppas, hoppas att fru Fortuna står på min sida denna gång! ;)

#4 - Sara

Åhh, jag vill vinna en sån! Jag surfar just nu efter den perfekta kalendern, och den här skulle passa såå bra. Är kalender obsessed, älskar att sitta och skriva i dem & rita bilder osv. Vill ha vill ha! <3 Är med och tävlar! :D

#5 - Lovis

Åh, skulle definitivt behöva en kalender, och en som dessutom är gratis! Har nyss flyttat hemifrån och har blivit en fattig studerande (musiker it is) så jag prioriterar nog inte att köpa en fin och inspirerande kalender. Är så less på att kalendrar från bokhandlar ska kosta nästan 20€, why liksom? Vore jättebra att ha en kalender somsagt, är inte så digital av mig så att skriva upp allt nytt som händer i den nya skolan exakt när skulle vara helt perfekt. Tack för en fin tävling och för att din fina blogg finns! :)

#6 - Lovisa

Glömde att säga att jag delar tävlingen på min blogg: www.lovijsas.blogg.se :)

#7 - blodeuedd

Jag skulle vilja vinna för jag har den tråkigaste almanacka som finns. Den som jag får från mitt fackförbund. Den är liten och tråkig men eftersom jag får den använder jag den. Skulle så vilja ha en snygg en, med nån bild på min katt :)

blodeuedd1 at gmail dot com

#8 - Heidi

Åååh! Jag behöver ny årskalender för att hålla koll på egna+kidsens kvällar med hobbyn å aktiviteter. Kommer att tipsa om detta på både blogg å instagram. Perfekt höstgåva till allt som komma skall!

#9 - Nilla Ö.

En personlig kalender är precis vad jag behöver! Nu när jag börjat jobba för ett homeparty-företag som är helt nytt i Finland, så kommer jag att designa kalendern personligt för mig och företaget, ifall jag vinner.
Jag själv tycker att en kalender, personligt designad för mig själv och företaget, skulle vara som pricken över i:et när jag kommer ut till folk och ska hålla ett party. Jag tror att det kunde va en liten, rolig detalj som gör att folk kommer ihåg mig och företaget bättre efteråt.
(Jag har delat din tävling på Facebook!)

#10 - http://carloine.blogspot.com

Eftersom jag behöver ha lite ordning intillvaron nu så skulle en kalender vara perfekt för att hålla koll på jobb, se till att få in ledighet och tid för att bli klar med mina studier som kostrådgivare och livsstilsrådgivare. och att få in roliga blogg-evangemang. Det svåraste är att välja vilken av alla fina bilder man har som skulle pryda den.. ;)

#11 - Annah

I jobbet måste jag ha elektronisk kalender o dela med mina kolleger, men mina privata möten, träning o kom ihåg älskar jag att pränta ner i en snygg kalender.

#12 - Sandra

Kommer flytta utomlands för att studera, så denna skulle säkert hjälpa mig vara lite mindre lost än vad jag ren är sen där :)

#13 - ɑ n n i k ɑ

Jag är såklart med! :)

Jag kommer så småningom börja jobba i ett café! Hon som äger caféet är väldigt framåtriktad och planerar mycket olika event. Hon är även väldigt populär här med sina tårtor! Jag kommer få börja ta emot beställningar på tårtor. Därför skulle en kalender sitta bra just nu så jag kan hålla reda på alla viktiga datum och tider. Kalendrarna i butikerna är så tråkiga och oinspirerande. Det skulle vara så mycket roligare att planera om ens kalender är helt personlig och att den inspirerar en!

#14 - Carolina Söderqvist

Jag hade själv redan planerat en till mig själv och var lycklig över att äntligen få en egen.. enda tills jag märkte att pengarna inte räckte till :( Definitivt med och tävlar därför!

#15 - JUNITJEJ

Vilken trevlig tävling! Jag skulle behöva en almanacka till att föra dagbok över min träning. Jag har slarvat ett tag med träningen och jag behöver verkligen komma igång med den igen. Jag tror att om jag planerar in träningen med vila emellan, så tror jag att det blir bättre. En almanacka skulle definitivt hjälpa mig så träningen blir gjord.

#16 - Karolina

Kul med tävling! Jag har varit på jakt efter den perfekta kalendern nu inför skolstarten, men ännu inte hittat någon, så jag är helt klart med och tävlar! Delar även länken på Facebook :)

#17 - P e t r o n e l l a

Jag är med och tävlar :D
Jag har förvisso redan en liten, fin grön *heart eyes* kalender som jag köpt från Lagerhaus (tacka vet jag deras webbshop) som jag köpte i all hast att ha till praktiken.
En modell större skulle passa väl till pass, så man kan skriva mera.. arbetstider.. skolschema.. andra tider.. roliga evenemang som man bara måste skriva in (t.ex två konserter i oktober, yass) och annat smått & gott.
Har själv handlat från personlig almanacka förr, älskar att man kan höra sin kalender just det, *personlig*.
Delar detta på alla sociala medier som finns :D Fingers crossed & hoppas på vinst!

#18 - JUNITJEJ

Jag har skrivit ett blogginlägg om tävlingen.
http://www.junitjejen.se/2015/08/vinn-en-personlig-almanacka.html

#19 - Irene

Almanackorna är bara så superfina!
Jag vill vinna och få struktur och guldkant i min vardag!

#20 - Johanna

Det här är verkligen ett säkert tecken på att hösten är påväg :)! Jag skulle behöva en personlig almenacka med finlandssvenska namn då jag antagligen flyttar till Amsterdam i höst :)! Skulle sitta fint med en kalender så man kan hålla struktur på sin vardag med jobb och träning och event =)

#21 - Riina

Osallistun kilpailuun sillä tällä hetkellä olisi kova tarve perinteiselle kalenterille. Työkuviot tulevat muuttumaan ja palaan hoitovapaalta pian täysi päiväisesti takaisin töihin jolloin kaikki menot ja aikataulut on helpompi pitää ylhäällä oikeassa kalenterissa. Puhelimen kalenterissa kaikki unohtuu muistutuksista huolimatta.

#22 - Chasmine

Skulle himla gärna vilja vinna en personlig almanacka för att: jag hittar aldrig någon i min stil (50 & 60 tals) o de få gånger man råkar se i nån tidning var de finns fina så är de slutsålda när man väl kommer dit. Dels skulle jag vilja vinna för att då skulle man vara mer motiverad till att skriva upp alla skolläxor o andra viktigare saker o hålla bättre reda på sånt än vad man gör utan en kalender. :) o vad skulle inte vara bättre än att ha en fin kalender sista året i yrkesskolan.

Har tipsat om tävlingen i min blogg: http://chasmines.webblogg.se/2015/august/tips-vinn-en-almanacka.html#comment

#23 - Rebecka Streng

Som en kreativ person med många järn i elden är livet som ett kreativt kaos fyllt av möjligheter. Ingenting låter bättre i min situation än en personlig kalender som både bidrar med sitt konstnärliga utseende när höstmörkret väl anleder samt hjälper en att hålla ordning och reda på det vardagliga livet. För mig är det naturligt att tipsa om en tävling likt detta på facebook, eftersom mina vänner även uppskattar färggranna och inspirerande kalendrar! Ha det riktigt bra! :)

#24 - Christina Karlsson

Är just nu arbetslös men hoppas av hela mitt hjärta att jag får ett jobb snart och vad skulle passa bättre med en almanacka inför 2016!?!?

#25 - Rebecka

Vill vara med och tävla om den här! Jag behöver verkligen få struktur i livet nu när vardagen (kaoset) är här igen. Hoppas jag vinner.

#26 - Sofia

Hmm, bästa orsaken till att just jag borde vinna almanackan är nog att jag nu i höst skall börja studera i en ny skola,på en helt ny ort långt från vänner och familj och då skulle ju en almanacka fylld med bilder på nära och kära inte vara så tokig ifall hemlängtan nu som då överraskar. Jag har delat tävlingen via Facebook och via min blogg. :)

#27 - Jenny

En ny kalender inför hösten skulle verkligen ge den där extra motivationen för att ta tag i sitt liv igen efter sommaren! Jag skulle verkligen behöva en ny kalender att fylla med alla planer och tankar som finns i huvudet.

#28 - Alexandra

Ska snart påbörja nya studier, så skulle passa utmärkt med en ny kalender att hålla reda på allt roligt som händer :)

#29 - Hemma Hos Felicia

Jag är med! Är i stort behov av en snygg kalender nu när jag ska påbörja mitt första år i Umeå. Jag måste kunna skriva ner allt jag behöver komma ihåg och allt som är viktigt inför skolstarten! :)

#30 - Täysin arkista

Det här är just vad jag behöver för jag har ingen almanacka för tillfället. Och det syns för jag är så tankspridd.

H. Täysin arkista

#31 - linnéa

jag ska ut och resa i tre månader i höst, och eftersom jag är så dålig på att skriva dagbok, så tänker jag i år använda mig av en kalender, skriva vad jag gjort och vart jag varit. kort och bra, som minne! sparar alla mina kalendrar (har från högstadier ända kvar), så den skulle inte bara vara till nytta i år, utan den kommer att sparas i flera år! dessutom ska jag söka in till psykologi när jag kommer hem från min resa, så jag behöver något fint att motivera mitt läsande och själva planerandet av läsandet.

#32 - linnéa

ps dela med mig på twitter, @llinnea

#33 - Isabel

Under mitt skolår i London hade jag så otroligt stor nytta av en bra kalender p.g.a alla möten, deadlines och alla hemuppgifter + andra viktiga tider att passa. Jag skulle knappast aldrig lyckats minnas allt utantill. Jag har planer på att börja jobba eller studera utomlands igen i höst och i samma intensiva takt så därav skulle det vara bra med en ny kalender som även har en ursnygg design eftersom jobbet/utbildningen är inom mode. Och så skulle de ju va roligt att ha en som är lite mer originell och inte som alla andra som köper de helt vanliga svarta, röda eller vita kalendrarna inne på bokhandeln :)

#34 - Adrienne Barkar

Åå va kul! Älskar dessa kalendrar! :-) Jag borde vinna eftersom jag måste försöka hålla koll på allt nu, börjar sista året i högstadiet och det är mycket som ska hållas koll på då. Har också bestämt att börja träna mera så då skulle ju en sån kalender vara perfekt för att planera träningen och sen hålla koll på när det ska göras. Har många fritidsintressen och håller aldrig koll på när och var dom är så i en sån kalender skulle man kunna samla allt på samma ställe. Skulle vara sjukt bra att få designa den själv för alla andra kalendrar i butik är alltid för liten eller har något annat fel så.. Hoppas på tur nu! ;-)

#35 - Adrienne Barkar

Förresten, kommer tipsa om tävlingen på min blogg inom kort! :-)

#36 - Alexandra

Jag skulle vara i behov av en ny kalender där man får allting samlat. De senaste kalendrarna jag haft har inte haft utrymme för t.ex. hur mycket jag tränat eller andra notes. Eftersom jag jobbar och har mycket annat inskrivet under dagarna får jag inte in min träning i min kalender utan är tvungen att ha en annan kalender till det så att jag följer med träningen. Det optimala skulle vara att få allting samlat på ett och samma ställe så att det lättare blir överskådligt eftersom jag är mitt uppe i min halv maraton träning för tillfället och följande stora mål och större träningshelhet är maraton träningen som är inplanerad att starta i oktober. Hoppas alltså att få allting samlat på ett och samma ställe tillsdess och spara lite utrymme i väskan och i träningsväskan och få lite mera struktur på det hela.
deasutom älskar jag att resa och älskar därmed att ha en kalender där det fin s en möjlighet att ringa in alla städer jag besökt. Dessutom tycker jag on att spara mina kalendrar och sparar alla möjliga utklipp, konsertbiljetter etc som jag sparar i de små plastfickorna som finns bakom i vissa kalendrar. På se sätte blir min kalender till en dagbok och en tillbaka blick på hur året varit träningsmässigt, hur jag tränar inför vilket lopp, vilka städer jag esökt samt så mycket mer.

#37 - Anna G

Har just fått mitt första jobb! Blev färdigutbildad förskollärare i juni och nu har jag anställning på världens mysigaste förskola :) Mycket att hålla reda på, därför skulle en snygg och inspirerande almanacka sitta mycket fint!

#38 - Julianna Fredriksson

Hej!
Är gärna med.
Skulle gärna vilja ha en almanacka som jag kan ha som en dagbok bland annat, och skriva in viktiga saker . Att den är personlig gör ju den även ännu bättre.

Delar tävlingen på FB

https://www.facebook.com/JFredr

Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

#39 - Stina Polvi

Hejsan!
Det vore en dröm nu till hösten :)
med sex barn, skolor, utvecklingssamtal, aktiviteter, tandläkare, läkarbesök, jobb, hund, katter, veterinärer man...osv osv skulle det vara skönt att få koll :)
hoppas och delar på FB <3
Ha en fortsatt fin vecka,
Kram
Stina. sstimic@gmail.com

#40 - Ida

Åhh detta är vad jag skulle behöva😊 skall gifta mig nästa år och det är det mycket att hålla reda på! Så en kalender skulle vara toppen! Delar tävlingen på fb!
iida_90_a@hotmail.com

#41 - Lena Nilsson

Hejsan! Vill jättegärna vara med tävla om en personlig almanacka för en vimsig kvinna som mej hålla reda på möten m.m är inte min starka sida med en finurlig praktisk almanacka som gör allt lättare och trevligare att fylla med massa tider som ska passas.
Jag gillar & delar på Fb har ej blogg/Instagram
Mvh Lena

#42 - Kristiina

Hej!

En personlig almanacka skulle hålla reda på vardag som fest
och allt där emellan som fyller mitt liv allra bäst!
Familjen, släkten, vänner, ja de jag gillar flest.

Ha en fin sensommar!
Med vänlig hälsning,
Kristiina.

#43 - Diana

Vore perfekt för en virrhöna som mig att organisera upp och få ordning på vardagen på ett snyggt sätt

#44 - Tanja

Oj, denna skulle vara perfekt. Nu när allt kör igång igen och man borde hålla sig up to date med flera personers program. Jag har försökt mig på kalenern i telefonen men märker att jag är mera traditionell och föredrar en kalender där man kan skriva, rita och klistra in lappar osv. :) Hoppas jag vinner!

#45 - Daniela

En kalender är ett måste för mig och då ska den vara till pappers och inte digital (som min man försöker få mig övertalad till). Denna kalender är perfekt för mig att ha i handväskan. Som småbarnsmamma med klubb att passa, jobb, olika event, andra "måsten" och "lite" eget att hålla reda på.

Delar tävlingen på instagram :)

#46 - Lotta Mattsson Fröjd

Hej, klart jag vill vara med! Vore toppen att få lite ordning och reda på sitt liv!

I höst ska här pluggas mot gymnasiebetyg,
Vägen dit har varit lång och otroligt dryg.
Klart denna - snart 30 - tjej ska ta studenten,
Inför detta är en personlig almanacka bästa presenten!

Delat på Facebook <3
Kram

#47 - Frida Elmgren

Hej hej!

Lämna bort telefonen önskar jag göra men där har jag alla mina planeringar så det blir svårt men tillbaka till en hederlig almanacka skulle vara underbart och även här kan jag se mina planeringar lika klart utan sms- tumme ;)

#48 - Sara Källström

Har alltid önskat mig just en sådan almanacka! Personlig och helt perfekt att ha! Är sjukskriven men behöver skriva in psykologbesök...läkarbesök..barnens aktiviteter mm. Dessutom är inte minnet så bra just nu så denna skulle verkligen underlätta i min vardag för hela familjen!
Har delat på min facebook! :-)
Mvh Sara
familjenkallstrom@hotmail.com

#49 - Linda

Jag är med! jag har redan en kalender inför skolstarten, jag kunde inte vänta så jag köpte en redan i somras. den är dock endast för skolbruk tänkte jag. skulle vara perfekt med en till att skriva upp alla andra saker i som tex dagsplaner, bloggevenemang och bloggrubriker för varje dag, ja allt annat! nu hoppas jag på vinst, för jag har seriöst varit med i din kalender-tävling nu i tusen år utan vinst :D

#50 - Linda

och jag har delat på facebook :)

#51 - Erika

Som hemmamamma glömmer jag lätt tidtabeller då vardagen blivit så inrutad av blöjbyten, mat- och sovtider. En snygg kalender motiverar verkligen till förbättring! Förresten, kul att titta in och läsa om varierande ämnen! :)

#52 - Therese

Vem behöver inte en hederlig papperskalender? :) Skulle aldrig klara mig med den som finns i t.ex. telefonen, utan jag kör alltid med en "riktig" kalender. Nu har jag aldrig provat någon personlig utan bara kört med de tråkiga från butikerna så det skulle definitivt vara roligt med en mera personlig variant.

#53 - Lydia Sleyman

Skulle vara kul att ha en egen personlig almanacka med bilder på sin familj, om jag fyller år i april ska jag ha bild på mig i april månad, min man i oktober osv.
lydia_sleyman@hotmail.com

#54 - Therese

Jag håller på att starta eget företag och helt plötsligt så insåg jag att jag MÅSTE ha en kalender. Att det kan finnas så mycket man behöver hålla reda på, boka in och planera! Jag har försökt använda kalendern på min mobil men jag är antagligen lite för gammalmodig för det haha. Jag gillar att fysiskt skriva ner saker. Dels så minns jag det så mycket bättre då, men det är även så mycket lättare att få översikt när man kan bläddra runt och titta på flera saker samtidigt. Ett stort plus att jag även kan samla idéer och liknande på samma ställe, så jag slipper ha allt utspritt.
Sedan är det ju himla trevligt att man kan göra den så mycket mer personlig än kalendern på mobilen.

#55 - Mikaela

Jag är rätt säker på att alla någon gång har sagt "nejmen det där kommer jag ihåg", och sen står man där just den dagen och har glömt precis allt man skulle göra. En fin almanacka motiverar till att skriva upp saker. Som en bästa vän som alltid följer med dig!

#56 - Sofie

Till småbarnsmamman med dubbla arbete,
som ständigt sliter på mitt tuffa samvete.
Med en kalender skulle jag få en överblick,
och mitt samvete kanske äntligen skulle få en kick!
En hjälp i att planera in barn, jobb, kärlek och vänner,
det skulle vara en vinst för alla jag känner!

#57 - Nina

Jag är gärna med i tävlingen!
Har alltför mycket att komma ihåg och ingen kalender, skulle passa ypperligt att vinna en fin en :)

#58 - Evelina

Jag skulle kunna behöva en snygg kalender i år då jag ska försöka pussla ihop skola och avhandlings-skrivning med jobb på sidan om och en hel del träning också. Att ha en egen designad pärm med saker som motiverar och inspirerar skulle inte sitta helt fel!

Jag delar detta på fb :)

#59 - Elina

En perfekt tävling för röriga mig! Bra till skolstarten nu i nian , att hålla koll på de nationella proven skulle ju vara praktiskt...

#60 - Theresia V

Skulle älska att få en egen almanacka! Älskar design och tycker att alla almanackor ute på markanden är så "tråkiga". Har även mycket att planera under hösten, mycket som ska gå ihop både privat och på jobbet. Denna skulle göra susen!

#61 - Malin

Den här vill man definitivt vara med och försöka vinna!
"Bor" i min kalender och skulle behöva FN ny och vad
skulle inte vara bättre än att få göra en egen 😊
Ha en fin dag! M

#62 - Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

För mig som student är en almanacka verkligen a och o att ha till vardags. Mitt minne är inte bland det allra bästa och älskar att hitta på saker. Därför skulle en almanacka vara helt perfekt för att kunna strukturera upp mitt liv. Träning och plugg är en del i mitt liv och det blir desto lättare att lägga upp det om jag har koll på vad som händer i veckorna. Dessutom är det vad jag vet i så fall fjärde gången jag har en personlig almanacka från just detta företag! Det är ett riktigt grymt företag. Älskar deras service och mängden av alternativ som finns att tillgå. Insåg även att jag borde ha köpt en större almanacka i år. Hoppas att denna motivering vinner! :D Skulle vara hur kul som helst!!

#63 - magdalena

skulle vilja denna för att få bättre överblick över mitt liv, ordna och sortera, vad som ska göras o när

#64 - Fredrika rothoff

Här kan jag ta en dag i sänder och skriva upp när något händer. Nu behöver jag inte längre minnas för nu kommer allt att finnas i min kalender.

#65 - Linnea

Jag älskar att hålla koll på alla saker så som jobb, körlektioner och tandläkartider. Och jag älskar min personliga almanacka dock tar den slut så en ny snygg hade vart perfekt

#66 - Decibel S

Hej!
Jag vill gärna vara med! =)
Jag älskar personlig almanacka, och har varit kund i flera år. <3
Däremot har jag tvingats att återanvända min senaste almanacka som tog slut för tre månader sedan..
Jag har så mycket annat som jag måste lägga pengar på, så för tillfället klistrar jag vitt papper över alla datum, veckor, och månader.. för att sedan skriva in de datum som egentligen gäller.

Jag tycker om att den numera ser "hemmagjord" ut, xD Men.. det vore en skänk från ovan att återigen få en helt ny, som jag kan skriva in träning, nya studier och allt som hör till hösten och nya planer till. En vinst som denna är således precis vad jag önskar och behöver.. <3

Mvh / Decibel

#67 - Elisabeth

När jag gick på högstadiet så gjorde jag min egna omslag till min kalender, men det var innan proffsvarianterna dök upp. Det var klipp och klistra och plasta in som gällde. Idag när jag studerar högre studier, så vore det härligt att ha egen designad kalender som är proffsigt och unik, där jag kan fylla med alla mina planer.En kalender som ingen annan har :-)
Tipsar på facebook https://www.facebook.com/elisabeth.nilsson.501151

#68 - Eva E

Tre barn, tre hundar, jobb, taekwondoträningar, kyrkan, hästskötning, möten, hemvärnet, läkarbesök, ridning, stickcafé, föräldramöte, tandläkare. Men vilket barn och när, var hur & varför?! Vill inte råka gå på utvecklingssamtal för maken eller köra taekwondoungen till stallet. En kalender reder upp det hela åt mig. :)
// Eva

#69 - Sara Hellström

Är absolut med och tävlar. En kalender behöver man alltid, och mycket roligare med en personlig en :)

#70 - Nathalie

Snurrig tvåbarnsmamma behöver hjälp att hålla ordning på vardagen, och då gärna med en fin almanacka.🙏🏼

#71 - Sandra

Nu när man kommer läsa de svåra kemikurserna så kan en almanacka vara bra att ha, så man inte råkar missa någon labb eller komma försent till jobbet.

Jag har länge ansett att mobilen duger bra som almanacka, men problemet tycks vara att all elektronik hatar mig, under det senaste halvåret har jag haft 3 mobiler, den 3:e håller nu på att ge upp, och anförtro den alla mina viktiga lektioner och jobbtillfällen vore som att be vovven min lösa matteläxan, ett hopplöst förslag :p

Problemet är att jag är en person som inte föredrar att spendera pengar x) Utan vill spara dem ifall någon oväntad olycka eller liknande skulle ske.

#72 - AktivaDagar-Camilla

En sån skulle göra min vardag gladare :)

#73 - Marre

Precis som många andra är jag inför hösten i behov av en livräddare, aka en almanacka. När man jobbar som frilans och inte har ett "måndag till fredag, sju till fyra"-jobb, utan veckorna kan se ut hur som helst är det ett måste att ha precis allt uppskrivet! Addera sedan att man har en liten unge som ska lämnas på förskola, gå till barnavårdscentralen och åka till ridskolan, plus att man ju gärna har ett socialt liv utöver städning, disk och andra "roligheter"... Ja, då krävs antingen ett superbt minne eller en underbar Personlig almanacka. Jag kan ju säga att minnet är lite som en teflonpanna (inget fastnar), så du kan ju gissa vad jag är i skriande behov av. Sedan att Personlig almanacka är det bästa som hänt på almanacksfronten sedan man uppfann datum, det är ju ingen nackdel precis.

#74 - Malin Junghard

Jesus fick guld, rökelse och myrra
- jag fick världens virrigaste syrra.
Hon glömmer bort platser och tider,
jag står alltid och väntar och lider.
Fick hon en Personlig Almanacka
så kan hon få bot på sin tidpassar-svacka!

#75 - Vanja

Med snygg design och såklart mitt namn skulle jag pryda almanackan. Jag håller mina tummar å tår att jag denna fina pryl vinna får! :)

#76 - Emma J

En snygg almanacka hade varit underbar att ha. Då kanske jag inte skulle glömma bort saker som ska göras och som är inbokade sedan länge. Jag har annars en tendens att göra det eftersom jag har det uppskrivet på små lappar som jag sedan inte hittar...

#77 - Jennifer

Jag vill denna tävling vinna, så att jag på alla möten kan hinna. Framför allt komma ihåg när och var, just nu jag allt i huvudet har. Det mesta ramlar ju bort, minnet är som sagt bra men kort.

#78 - Mathilda

Oh va denna tävlingen dök upp lägligt.
Då jag börjar att studera i Göteborg i början av september kommer jag behöva skriva upp massa saker istället för att ha det uppe i hjärnkontoret där det ofta trillar bort. Vore perfekt med en sån här snygg almanacka som man kan planera sina saker i när man sitter på tåget hem eller tåget dit för den delen med.
Superkul tävling!

Kram

#79 - Pia Kristedal-Asp

Vore helt fantastiskt att kunna ge min dotter som idag börjar 9:an, hon har tittat på just denna många gånger!!

#80 - Åsa

Jag har varit urusel på att använda almanacka de första åren på högskolan. Det har resulterat i en hel del panikpluggande för att jag "trodde att deadlinen var först nästa vecka". Men i år ska det bli ändring på det! Jag har införskaffat ett helt gäng med fina färgpennor och ett snyggt pennfodral, allt för att planeringen ska bli lite roligare. Nu är jag dock varit på jakt efter en almanacka men har inte hittat någon som har de upplägget jag vill ha, förrän nu! Jösses vad smart att man har så stor valfrihet med hur almanackan ska se ut och superkul att kunna välja framsida så att den blir mer personlig. Min vardag skulle verkligen bli lite lyxigare med en personlig almanacka!

#81 - Fatima

I oktober börjar jag att jobba igen efter att ha varit hemma som mamma i ett år. Jag har vid det här laget ingen koll på tid, dagar och datum så det här skulle vara perfekt för mig för att få rätsida på vardagen igen! :)

(Har delat på Facebook)

#82 - caroline

Detta är precis vad jag behöver! Äger just nu endast en väggkalender och är snart i stort behov av en mera praktiskt variant! Är på slutrakan av mina studier (gradu + enstaka kurser kvar) å med tre barn varav 2 är hemma behövs verkligen planering och en VÄLDIGT motiverande kalender! Och som dom flesta förstår är det ingen super idé att trycka ned väggkalendern i väskan...

#83 - IDAPIDA

Håller tummarna för nr 83 i utlottningen. Du vet hur sekaisin ja e, så en kalender behövs ju i mitt liv. Å speciellt en fin en. Om ja nångång sku få ordning på mitt liv. Typ. Hoppas du haft en bra resa!

#84 - Madde

Skulle aldrig överleva utan en fysisk kalender. Har försökt med kalendern i telefonen, men det funkar verkligen inte.
Dessa från personlig almanacka är så fina och man gör dom verkligen personliga för att passa sitt egna liv och stil. Gillas skarp.
Delade tävlingen på bloggen :-) http://madelena.se/2015/august/personlig-almanacka.html

#85 - Paola

Jag vågar inte lita på mig själv utan almanacka, men någon som behöver en ännu mer än jag är min tonårsdotter ... som inte ens vet vilken dag det är. Och det kan ju faktiskt vara riktigt kul med "tråkiga kom-ihåg och måsten" när man har någonting fint att skriva upp dem i :)

Har delat här:
https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/672525852881498

#86 - ann-sofi

jag vill vinna en almenacka til mej

#87 - Emelie

Tänk vad härligt att få ordning och reda i livet sista året innan jag måste slängas ut i vuxenlivet helt ofrivilligt. Jag har en sista chans att styra upp mina studier nu om jag ska få ta studenten till nästa sommar. Jag är ingen ordningssam människa, jag är snarare motsatsen. Därför skulle jag vilja vinna en kompis som kan hänga med mig i handväskan och hjälpa mig dagligen att veta när var och hur angående allt.

Har tipsat på min Facebook!

#88 - Annica Lindqvist

Vilken passande vinst. 2012 tog jag examen från Umeå universitet och blev färdigbakad socionom. En liten examensresa slutade dock i kärlek, distansförhållande, flytt, ansökan om uppehållstillstånd, gravid och en underbar dotter. Jag hann aldrig riktigt börja jobba inom min utbildning utan mellan resor och så fortsatte jag arbeta på mitt gamla extrajobb då det kändes enklast. Nu lider mammaledigheten mot sitt slut och jag har tagit mig i kragen att söka mig ett "riktigt socionomjobb". 1september börjar jag på placeringsenheten för barn och unga på socialtjänsten! Så nervös och ett nytt spännande och säkert stressigt jobb kräver sin kalender! Då kan jag skriva in klientmöten, föräldramöten, utvecklingssamtal på förskolan, middagar med maken och massa härliga utflykter med familjen utan att vara rädd att nått glöms! Hoppas!!

#89 - Maud Lindberg

Hej! jag jobbar på Förskolan en ny Termin! Har jobbat i några veckor och än så länge är det mycket lappar överallt. Hoppas få ordning på alla datum och minneslappar.

#90 - Fia P

Jag och maken försöker varje år ha en personlig väggalmanacka och vore det inte härligt att få starta 2016 med nytillskottet i familjen och en helt personlig almanacka.

#91 - Jasmine Bjurström

När jag var tolv år, köpte jag min första almanacka från personlig almanackas hemsida. Dessvärre har det hittills varit den enda. Men under tiden jag hade den, höll jag enkelt och smidigt reda på mitt liv. Ja, även m jag bara var tolv år, jag var en pedantisk varelse. Vilket jag är än idag, fast idag är säker om ännu mer tajta och rörigare med möten och arbete. Vad skulle då lämpa sig bättre än, just det, en almanacka från personlig almanacka.

Jag vill oerhört gärna vinna en personlig almanacka för ha en extra guldkant på tillvaron som håller reda på alla stressiga dagar i veckan. Den skulle dessutom göra så att jag känner mig riktigt speciell, vem skulle inte tycka om något sådant?

#92 - Jennie

Jag vill vinna en personlig almanacka eftersom det är så behändigt att ha en kalender där man har alla planer, tider och datum inskrivna på ett och samma ställe. Nuförtiden kan man ha sin almanacka på telefonen/iPaden/datorn, men jag tycker så mycket bättre om den fysiska versionen.

Dessvärre erbjuder inte alla almanackor/kalendrar just de faciliteterna jag vill ha i en kalender, och därför vore det perfekt att själv få välja vad man vill ha i sin kalender och hur den ska se ut.

Det finns inget bättre än att sitta och skriva in saker i sin kalender, pricka in datum och göra den fin!

#93 - Maria

Oh, jag är definitivt med!! Jag vill vinna för att jag börjar bli ordentligt trött på Kårkalendrarna vi får från ÅA, dessutom är jag snart inte längre en studerande och därför känns det inte riktigt rätt att gå omkring med en studentkalender största delen av året.. :) Nu längtar jag efter en PERSONLIG kalender!

För extra vinstchans har jag bloggat om tävlingen här:
http://marvelicious.blogg.se/2015/august/tavlingstips-personlig-almanacka.html#comment (jag antar ju att man fick låna din bild när man tipsar om tävlingen i bloggen med)

Håller tummarna!! :)

#94 - Amanda

Jag har precis flyttat till Stockholm och ska plugga på universitetet. Det är massor att hålla reda på i skolan och massor att hålla reda på hemma som man inte visste då jag bott hemma tills nu, men nu behöver jag skriva upp tvättid någonstans!

#95 - Nina

Åh jag är med! :D Jag hade en personlig kalender för något år sen och älskade den. Jag älskar hösten och att planera, en fysisk kalender är otroligt viktig för mig. Ett ljus i vardagen. Jag har också lovat mig själv att skriva något positivt om varje dag om jag skulle vinna, när hösten och vintern är grå och trist är det roligt att blicka tillbaka. Kombinationen kalender och dagbok vore ju perfekt. Och sen ännu till att ha nåt att blogga om hihi :D

Jag har delat inlägget på facebook via din fb-sida.

#96 - Jenni

Jag MÅSTE ha en kalender, där jag skriver upp alla mina aktiviteter, annars glömmer jag bort allt :) även makens och dotterns tider skriver jag ner.

(delar på facebook)

#97 - FILIP LINDE

Jag har alltid haft almanackor men aldrig använt dem!
Nu är det dags för förändring! Men en personlig almanacka så är den för fin för att inte kunna använda den.

#98 - Terese

Skall börja studera på högskola i en annan stad och de skulle var så roligt att kunna titta i en kalender som samtidigt skulle vara som ett fotoalbum med en massa bilder och minnen hemifrån, då skulle man känna sig lite tryggare när man begär sig ut i stora världen + att jag kanske skulle kunna hålla lite mer ordning på mig själv :D

#99 - Kexin Hou

För träning, skola, möten och årets alla viktiga aktiviteter, är personliga almanackor nödvändigheter!

#100 - Anna Lundqvist

Har ett kontrollbehov o utan almanacka förlorar jag lite av det. Måste veta i förväg vad som ska hända o skriver upp allt. En personlig almanacka som jag kan utforma precis som jag själv vill efter mina behov hade varit grymt bra. Delar ditt inlägg på fb.

#101 - Laura

Köpiskalendrarna faller mig sällan i smaken, dessa egen designade med egna marginaler man vill ha t.ex. dagens träning va vore mer perfekt? Få in allt man behöver i sin kalender som man gillar och som är ens egen smak. Det vore perfekt!

#102 - anna

För att kickstarta en ny termin på universitetet skulle det vara super med en kalender innehållandes peppande bilder och en personlig design.

#103 - Linn

Jag har just börjat arbeta som assistent i en lågstadieklass och allt är ovant och spännande. En ny fin kalender skulle verkligen komma till användning nu när jag ska hålla reda på mycket nytt! :)

#104 - Nadia

Sonen började ny skola förra veckan och plötsligt blev det ännu mer för mig att komma ihåg; nya tider, gympa en dag till i veckan och snart kommer väl alla "klassaktiviteter" att börja dyka upp. Min mobil är min livlina när det gäller att komma ihåg saker men batteriet börjar bli riktigt dåligt och då kan det ju vara bra att ha saker uppskrivna någon annanstans också... Därför vill jag så gärna vinna.

#105 - Nadia

Glömde ju skriva att jag har delat via din facebooksida...

#106 - Åsa

Mycket att komma ihåg, både på jobbet och hemma med tre barn.
Vore bra om jag hade koll på alla fotbollsträningstider osv.

#107 - Emma

Är gaaalen i snygga kalendrar och det är ju just vad man har möjlighet till via personligalmanacka.se! :) Dessutom är det alltid så svårt att hitta en perfekt almanacka, och det skulle jag behöva... Eller i alla fall vilja ha! ;) Delar även på Facebook!

#108 - Eva

Jag behöver en praktisk kalender där jag kan notera allt som händer, livet blir enkelt och bra när jag får redovisa min dag.

#109 - Louise Tibblin

Vore skönt med en kalender där jag får lite hjälp med att hålla ordning på livet....det blir lätt lite upp och ner.

#110 - Z

År efter år köper jag kalendrar, men andvänder dem max en vecka eftersom de är så himmla tråkiga. En fin personlig kalender skulle motviera mig att skriva ner planer och läxor, speciellt om man vunnit den. 😄

#111 - lena

En sån vill man ha. Skulle vara en motivations höjare till sista årets högskolestudier.

#112 - Anna L

Snurrig i tanken och missar så mycket och drömmer om att få struktur i mitt kaos.

#113 - Annika Nilsson

Alltid mycket på gång,
alltid på språng!
En personlig almanacka,
och jag till livet igen kan tacka!

Har gillat och delat på Facebook genom ditt FB-inlägg!

#114 - sarah axelsson olsson

Med jobb och skola och två barn blir det mycket att komma ihåg, en personlig kalender skulle passa perfekt.

#115 - Axel

Hej, jag är med och tävlar!

Varför jag en almanacka vill vinna,
beror på alla saker jag måste hinna.
Under hela veckan lång,
är det lätt man blir helt bång.
Med en Personlig Almanacka,
skulle jag veckan klara utan att lacka!

Jag delar tävlingen i ett blogginlägg, länkar nedan :)
http://nouw.com/axels/vinn-en-personlig-almanacka---tidstjuven-20212557

Håller tummarna! /Axel

#116 - Corina Måbring Cadbrand

Hej! Vill självklart vara med och tävla, detta är de bästa almanackorna någonsin - har aldrig köpt någon annan sort sedan jag beställde min första för ca 5-6 år sedan. De är roliga och personliga och perfekta för kontrollfreak som mig själv 😄 Hade varit härligt att vinna en som kan byta av min nuvarande i slutet av året, hoppas och håller tummar! 😄🍀
Trevlig kväll/ Corina
Corinacadbrand@hotmail.com

#117 - MsSixten

Jag hoppas vinna en Personlig almanacka istället för den svarta standardvarianten jag alltid har. Så jag kan göra en fin, uppiggande och egen almanacka som gör mig glad varje gång jag tar upp den =).

#118 - Erika

Jag hoppas att jag vinner denna almanacka för den är verkligen ett måste nu när studierna drar igång igen. Har beställt dessa i flera år och är lika nöjd varje gång :)