2014-05-12 | 07:37:54

Avskedsmiddag på Strampen

En världsbäst helg - så kan man sammanfatta de gångna dagarna med tre ord! Det blev familjehäng, kompishäng, massvis med skratt och god mat. I fredags var Mikael och jag bjudna till Oliver&Co på supergoda Sloppy Joe-burgare följt av en riktigt trevlig filmkväll och igår firade vi fyra stycken mammor. Och så har jag hunnit med en sväng till Strampen också...

 
I lördags hade vi nämligen bokat långbord vid Strampen för att ha en liten avskedsmiddag för Ida och Vera. De ska båda två iväg på egna äventyr till hösten. Så himla sorgligt, men samtidigt superduperspännande för deras del förstås. Dessutom fyllde Ida år i lördags, så det passade vi ju också på att uppmärksamma. :)

 
Samtalsämnena kring bordet var många och varierande. Vi klingade förstås också i glasen för att hålla tal och överräckte presenter i form av överlevnadskit åt både Ida och Vera för att försäkra oss om att de överlever utan oss en tid.
 
 
Jag åt Pulled Chicken-burgare till varmrätt. Rekommenderas stort!
 
 
Till efterrätt blev det pavlova. Anna var gladare än gladast, för pavlova är hennes favoritefterrätt. Och scheisse så god Strampens pavlova är! Jag skulle lätt kunna gå dit enbart för att äta efterrätt. :)
 
 
Vissa rörde sig vidare ut i natten efter att middagen var avslutad medan vi gamlingar som kom norrifrån bilade tillbaka för att hinna hem till tv-sofforna och Eurovision Song Contest. Prima kväll. Tusen tack för i lördags, alla medverkande. ♥

Finheter
Jessica

Ni ser ut att ha haft det trevligt! :)
Fina ljusa bilder du tar

Hopas du får en toppen dag!

Svar: Det hade vi verkligen. :)
Tack så jättemycket! :D
TIDSTJUVEN

2014-05-12 | 11:06:09 | http://photohugs.se
pavlova-Anna

Ja ha vari på strampen o bara tagi efterrätt! Pavlovan då såklart ;) lär int va sista gången heller!

Svar: Jag hänger med nästa gång. ;)
TIDSTJUVEN

2014-05-12 | 16:56:13
Christina

Oj, mums för Strampens pavlova!

Svar: Ja! Så otroligt god. :D
TIDSTJUVEN

2014-05-12 | 20:11:02 | http://finachristina.com
Hanna

Fina bilder och fin blogg! :)

2014-05-13 | 03:18:02 | http://hannaljungbergss.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?