2014-05-15 | 16:24:00

3 torsdagstips

Här kommer tre stycken guldkanter (eller snarare guldklimpar) som jag vill tipsa om denna torsdag.
 
 
1. Bygga & Bo.
Månadens temabilaga från Vasabladet är minsann lite bättre än vanligt om ni frågar mig. En härlig kompott av snygga hemma-hos-reportage, DIY-tips och inredning i största allmänhet - inspiration till tusen. Spring genast till affären och köp dagens Vasabladet ifall ni inte prenumererar!
 
 
2. Ed Sheeran - All of the Stars.
Helt klart denna månads finaste låt. Texten. Videon. Ed Sheeran. ALLT med den är så himla bra. Den fungerar dessutom som soundtrack till The Fault in Stars-filmen som har biopremiär i sommar och den ser jag fram emot superdupermycket. Har ni läst boken? Jag har hört att den är världens bästa så jag tänker helt klart läsa den innan jag ser filmen.
 

 
3. Sandra Beijers blogginlägg Jag vägrar.
Nu är ju atmosfären här i den finlandssvenska bloggvärlden inte riktigt likadan som i den svenska, men i den svenska bloggvärlden har läsarna fått för sig att bloggmänniskorna måste leva hundra procent politiskt korrekt prick hela tiden. Allt som är möjligt att ifrågasätta blir ifrågasatt och bloggarna måste hela tiden stå till svars för sina åsikter och motivera varför de gör si eller så. Nu ryter Niotillfem-Sandra och ett gäng andra bloggare ifrån. In och läs!

Finheter
Ida

Mera vardagstips åt folket!

Jag har boken, och med god tur läser jag nog slut den innan äventyret på onsdag :) Kan ta med den då! Seriöst bra inlägg av niotillfem. Det här med att alla människor är människor borde ju inte vara så svårt att förstå. Dessutom tycker jag att göra misstag eller säga, kanske inte helt genomtänkta, saker är väl lite bra ändå? Pressen att vara så perfekt hela tiden finns ju redan överallt. Tur att ens förebilder är lite mänskliga mellan varven. Blir lättare för alla att bli förebilder då.

(Tänkt så långa kommentarer man kan skriva ist för mattauppgifter.)

Svar: Jaa, så bra! Om du hinner läsa klart boken så lånar jag den hemskt gärna. :D
Och exakt! Varför måste alla vara så perfekta jämt? INGEN är ju perfekt i verkligheten, så då är det ju helt snedvridet att folk förväntar sig att deras favoritbloggare ska vara det. Jag menar de som läser bloggarna är ju knappast perfekta de heller. Alla gör misstag.
TIDSTJUVEN

2014-05-15 | 16:54:55
Hanna

JAAA! Läs boken!! Och förstås helst på engelska ;) Det tog som mindre än ett dygn för boknörden Hanna att läsa den, för man kan inte sätta ner den. Det är länge sen jag har läst en sån bok som faktiskt lämnar kvar i huvudet efteråt...

Svar: Åååh, det där var ju verkligen ett bra betyg för boken. :D Jag har inte läst någonting skönlitterärt på evigheter, så det ska bli riktigt roligt att läsa en "riktig" bok. Som på den gamla goda tiden.
TIDSTJUVEN

2014-05-15 | 18:45:04 | http://hannushanna.blogspot.fi
Christina

Vilka fina tips hördu! :)

Svar: Trevligt att du uppskattade dem! :)
TIDSTJUVEN

2014-05-15 | 18:56:53 | http://finachristina.com
Johanna Koo

Ja, och bilagan var superbra! Fantastisk framsida på den <3

Svar: Jaa, verkligen! Framsidan var superfin. Och ditt balkongprojekt var riktigt intressant läsning. Så fiffigt att göra om ett bord till en soffa! :)
TIDSTJUVEN

2014-05-15 | 20:42:33 | http://ekojohanna.blogspot.com
Maria Ekblad

Tycker det är så bra att de säger ifrån :) Jag har tänkt på och stört mig massor på folks kommentarer, det blir helt sjuka ideal som ingen kan leva upp till!

2014-05-15 | 23:09:18 | http://dreamsof.se/
A-L

Psst, kolla din mail! :-)

2014-05-16 | 14:28:28
Kommentera:
Kom ihåg mig?