Nåo e vi jåo YOLO vi nåo!

 
Ni har väl inte missat att KAJ:s superfenomenala sommarhit Jåo nåo e ja jåo YOLO ja nåo kom ut i lördags? Nä, jag tänkte väl det. Den spelas överallt och hela tiden och låten som sätter Pensala på kartan fastnar på allas hjärnor redan efter den första spelningen. Så sjuttons bra ju! Delen när Kevin står på scenen och rappar är lätt mitt favoritparti. :) Helt klockrent!
 
 
Sofie, Challo, Angelica och jag firade lördag med att träffas vid Strampen på middag. Sofie och jag hade en sambofri helg tillsammans eftersom våra Pensalabor stuckit iväg på egna äventyr. En tjejkväll passade alltså alldeles ypperligt.
 
 
Det blev pavlova till efterrätt förstås. Den där pavlovan hade jag sett fram emot ända sedan senast vi var till Strampen. Man kan liksom inte få nog av deras pavlova. Så. Himla. Gott.
 
 
Så småningom konstaterade vi att när det är sommar så får man bestämt vara lite spontan och galen - för nåo e vi jåo YOLO vi nåo. Det som bara skulle vara en middag blev därmed till en utekväll och utekvällen blev till en sleepover. Är det tjejkväll så är det! :) Vi smuttade på varsin Mojito på en uteservering och skakade sedan tassarna till KAJ på det bästa dansgolvet i Vasa.
 
 
När klockan närmade sig fem vandrade vi hem genom Sommarvasa, med supermånen ovanför oss och soluppgången framför oss. Jag vet inte när jag har haft så här kul sist, eller varit ute till stängningsdags för den delen. Ibland lönar det sig att vara lite YOLO för då kan man plötsligt befinna sig mitt uppe i den roligaste helgen under hela sommaren. I bästa sällskapet. Total lycka!
#1 - daniela

dendä låten e så jävla kul :D

Svar: Jaa-a ATT den är! :D Kevin, Axel och Jakob är så härliga. Tänk om alla vågade bjuda på sig själv på det där viset. :)
TIDSTJUVEN

#2 - ɑ n n i k ɑ

Åhh, ser så gott ut! :D

Svar: Det var det! :D
TIDSTJUVEN

#3 - Chamilla Magnusson

Vad är en pavlova?

Svar: Pavlova består av maräng, jordgubbar och vispgrädde. Och marängen har ett krispigt skal men är sådär mumsigt mjuk på insidan. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Bohemianmaggie

De spontana kvällarna blir oftast till de bästa! Vet inte hur många gånger "vi träffas bara på en" har blivit till en oförglömlig kväll :D yolo! :P

Svar: Det har du verkligen så rätt i! Hur mycket man än tycker om att planera och strukturera så är det just de där oplanerade kvällarna som kan bli allra bäst. :)
TIDSTJUVEN

#5 - VERONICA - modeblogg

Uuuunderbara bilder, helt fantastiska! :) Ha en underbart fin dag tjejen, och hoppas den blir fylld av må-bra-stunder! Kram!

Svar: Tusen tack söta du! :)
Ha en fin dag du också, kram!
TIDSTJUVEN

#6 - Sara

Lyssnade på den första gången nu för typ 2 timmar sen :D skitbra! :D Och låter som en riktigt bra kväll!

Svar: Huuur bra som helst! :D
TIDSTJUVEN

#7 - Fashion Safari

låter härligt!

Svar: Det var det! Hoppas att du också hade en rolig helg. :)
TIDSTJUVEN

#8 - Christina

Härligt! :) om somrarna gör det inte så mycket att helgernas sömnkonto blir minus när man får vara med om en massa roligheter. :)

Svar: Exakt! Fast ibland är det nog ack så viktigt att prioritera sömnen också. :) Annars är roligheterna inte lika roliga.
TIDSTJUVEN