Villaavslutning vid Glasbruket i Vexala

 
I början av augusti kom någon på den geniala idén att hyra en stuga till villaavslutningen, för att slippa hela vems föräldrar ska vi kicka ut från sin sommarstuga i år då?-problemet snabbt och smidigt. Så i år firade vi villaavslutning i en av de snygga stugorna vid Glasbruket Resort i Vexala! Glasbrukets stugor är utrustade med alla bekvämligheter man kan tänka sig (till och med tvättmaskin och torktumlare!) så det blev en riktig lyx-villaavslutning. Beslutet att hyra en stuga var det nog ingen som ångrade en sekund ens.
 
 
Eftersom vi är sjukt många människor i vårt kompisgäng och majoriteten är fullvuxna karlar så behövdes det mat i mängder och massor. Vi tog den lätta vägen och bakade en hel massa salta pajer som vi bara behövde värma upp när det var middagsdags, fixade sallader, batonger och efterätt och lyckades mätta x antal hungriga magar utan att behöva ställa till med storkok. Det ni!
 
 
För första gången på en vecka regnade det inte, utan augusti bjöd istället på en härligt ljum känsla av sensommar. Det blev en hejdundrande kväll - fylld med god mat, bra människor, sång, bastu- och badtunnebadande, fyrverkerier, dans och övernattning. Mobilerna fick vila tillsammans i en skål hela kvällen, till förmån för tvättäkta socialt umgänge. Jag har på känn att vi garanterat kommer att hyra Glasbruket fler gånger, för stället är verkligen huuur fint som helst.
 
 
Jag kan varmt rekommendera Glasbruket om ni är på jakt efter någonstans att ha fest
eller en avkopplande spa-övernattning i naturskön miljö. :) Vexala är bäst, ingen protest!
#1 - Christina

Vi pratade faktiskt om att ha en telefonfri kväll också, men ju längre kvällen led desto mindre tittade vi på telefonerna hur som helst. :)

Svar: Ja, det är ju verkligen välbehövligt ibland. Jag sitter i alla fall med telefonen i handen ALLT för ofta! Det är ju alldeles orespektfullt mot sällskapet. Mer telefonskålar till folket! ;)
TIDSTJUVEN

#2 - marica

wow, jag visste inte ens att det fanns något sådant ställe i Vexala, ser ju superbra ut.

Svar: Jaa, visst är det fint! Det är den gamla kolonin som blivit ombyggd till det här fantastiska. Det finns tre stycken stugor som man kan hyra. Två av den här mindre storleken och en tredje som är mycket större. Där var det bröllopsfest på villaavslutningen! :)
TIDSTJUVEN

#3 - Saragunmarie

Åh va fint ställe! Låter som en supermysig kväll! :)

Svar: Jaa, det är superfint! Rekommenderas verkligen. :D
TIDSTJUVEN

#4 - Hemma Hos Felicia

så himla mysigt! Och smart att hyra en stuga!! :)

Svar: Javisst. Det här lär vi absolut göra fler gånger. Det blir ju inte särskilt dyrt heller, då man är många som delar på utgifterna. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Ida-Marie

Aaaah så snygg :D

Svar: Jaa-a! Vi stod bara och gapade när vi kom in i stugan. Haha. :D Hade lätt kunnat ta med mig all inredning hem! ;)
TIDSTJUVEN

#6 - Ellen (alatariel)

Måst nog säga att de där såh väldigt nice och lyxikgt ut, ni gjorde nog absolut ett bra beslut! ;D Måst ha varit en bra villa avslutning!

#7 - Greta

Wow, vilken fin villa!

#8 - Sara

Oj men wow vilket fint ställe :) och bra idé att hyra stuga över villaavslutningen. Det har jag inte tänkt på , har bara MÅNGA gånger tänkt på det för midsommaren!