Throwback till sommarens bästa festival

 
Jag bläddrade igenom mina bildmappar från sommaren och insåg att jag fortfarande har huuur mycket som helst att blogga om. Allt från festivaler till bostadsmässor. Så vi kör väl lite throwback thursday då! :) Det har hänt så himla mycket skoj den här sommaren att det inte är klokt ens! RockOff-resan till exempel. De där fyra dagarna i juli var lätt fyra av de allra roligaste dagarna på hela sommaren. Men är man ett supergäng som är ute och reser tillsammans så är det ju helt enkelt bäddat för succé.
 
Vi bodde på Hotel Adlon som låg riktigt invid Västra Hamnen i Mariehamn. Det är ett lugnt och bra hotell med en superbra pizzarestaurang på nedre våningen. Men dessvärre visade sig Adlon sakna luftkonditionering i hotellrummen, vilket inte är särskilt trevligt om man råkar bo där under sommarens varmaste vecka. Trots att vi hade två bordsfläktar som stod på max i vårt rum dygnet runt så var det ändå totalt stekhett och hotellrummet fick därmed snabbt öknamnet Svetthyddan.
 
 
På dagarna hoppade vi på stadståget Röda Ormen, steg av vid Ångbåtsbryggans Äventyrsgolf där vi åt lunch och sedan hängde vi på stranden vid Lilla Holmen tills det var festivaldags inne i Mariehamns centrum igen. Hur mysigt är det inte med en strand där påfåglar och andra finurliga fåglar spatserar runt helt fritt i parken invid? :) Så gulligt. 
 
 
En bra grej med att det var så svettigt varmt alla dagar var att man knappt behövde fixa sig alls inför kvällarna, för frisyren hade ändå varit förstörd efter en halvtimme. Upp med håret i hästsvans bara och ut på äventyr! En härlig livsstil om ni frågar mig. Knäppt att det faktiskt bara är lite mer än en månad sedan. Nu är det ju svinkallt och regnigt varje dag!
 
 
Ja, och så kunde man ju träffa släktingar också däremellan. Till exempel finaste småkusinen Sandra som spenderade hela sommaren på Åland (är inte alls avis...). Café Svarta Katten är för övrigt ett av Ålands allra mysigaste caféer.
 
Om jag skulle vilja ta den där veckan i repris? Ja tack, gärna.
#1 - hanna, förbanna

... fast en sommar jobbade jag i stadshuset i Mariehamn och hade fönstret öppet (för det finns (eh) inte direkt någon AC där heller) och herre-gode-gud vad jag kunde fått i nerverna av de där himla påfåglarna! De är hemskt vackra att se på, men tusans vad illa de låter!
Roligt med bilder från Åland, för övrigt - men det kan ju hända att jag är lite partisk ;)

Svar: Alltså vad är det med Åland och icke-existerande AC egentligen? :'D De verkar inte riktigt ha fattat det där. Men du, jag förstår din irritation gentemot påfåglarna. Jag hann bli irriterad på det där ljudet bara på den tid som vi hängde på stranden, haha. Det är knappast särskilt lätt att jobba med det bakgrundsskriet. ;)
TIDSTJUVEN