Lördag på Juthbackamarknaden

 
I lördags fortsatte Juthbackamarknaden, så min kära frassklänning som varit lite för varm för sommarmånaderna fick åka på under jeansjackan och så styrde min partner in crime (alltså sambon) och jag kosan mot Nykarleby för rond nummer två bland loppisborden. Det är ju så otroligt kul att bara gå runt och träffa vänner och bekanta och titta på alla grejer som folk säljer, även om man kanske inte gör några fynd.
 
 
Hai-stövlarna var givetvis pricket över i:et på lördagens outfit. ;)
 
 
Veteranbilarna är desutom alltid intressanta att spana på. Hade jag haft några euro extra på kontot hade jag gärna skaffat en tjusig gammal amerikanare att cruisa runt med under somrarna jag också. Man kan ju alltid drömma.
 
 
Det är inte särskilt många kilometer till Nykarleby, så vi tog faktiskt del av lite kvällsprogram också. Efter att jag jobbat ett kvällsskift i Oravais däremellan så slog vi följe med några kompisar och besökte Pedros Pub och Cindy's Diner. Det blev första besöket vid Pedros för min del och stället var alldeles fullproppat med folk. Jag måste verkligen säga att det är superkul att se hur Nykarleby lever upp under den här augustiveckan varje år. Heja Nykaabi! :)
 
Juthbackamarknaden blev, som Linda också skrev, en bra avslutning på den här loppissäsongen.
Fem stycken loppisrace och två dagar Juthbackamarknad - det får väl allt räcka för en sommar. ;)
#1 - Sandra -vardagsflow

Jag tror att jag varit vid Pedro's kanske 2-3 gånger trots att jag bott här större delen av mitt liv ;)

Svar: Då var det alltså inte så farligt att det här var första gången som jag var dit då. ;)
TIDSTJUVEN