En fartfylld syskonfotografering

 
Idag tog jag mig an en riktigt spännande fotoutmaning; nämligen en syskonfotografering. Två busiga killar skulle fastna på bild och jag måste erkänna att jag var lite nervös innan. Att fotografera barn, speciellt sådana som man inte känner sedan tidigare, är ju inte det lättaste. Men det visade sig snabbt att killarna var alldeles ursöta och jag kom hem med minneskortet proppfullt med bilder. Jag var genast tvungen att kika igenom bilderna av ren nyfikenhet och satt sedan och fånlog när jag upptäckte hur ljuvliga flera hade blivit. Men vad annat kan det bli med två stycken charmtroll framför kameran? :)
#1 - Christina

Vad roligt. :)

Svar: Jaa, jättekul! :D
TIDSTJUVEN

#2 - Sara

Jag hade också en syskonfotografering igår. 1,5 och 4år. Alltid lika utmanande, men också jätteroligt :)

Svar: Åh, så roligt! Killarna som jag fick äran att fota var 1,5 och 3. Precis den där åldern då det är omöjligt att sitta still i mer än 2 millisekunder. :) Har du några fina barnfototips att dela med dig av, du som är van att fota kids?
TIDSTJUVEN

#3 - Saragunmarie

Åh va roligt! Bilderna ser ju superfina ut! :)

Svar: Tack! Jaa, he va verkligen riktigt roligt! Fast ovant å nervöst å. ;)
TIDSTJUVEN

#4 - Sara

Nå jag är faktiskt inte så jättevan, tycker jag själv :D hehe. Har ändå inte haft sååå hemskt många barnfotograferingar. Är alltid skitnervös innan nog. Mitt bästa tips är ändå nog bara att "leka" med dem. Hitta på typ grimaslekar (de brukar smila naturligt sen direkt efteråt för att det är roligt). Eller typ leka tittut bakom ett hörn. Låta dem titta på bilderna och kanske själv tillochmed fota (tryck på knappen). Lekparker är också alltid bra att fota i för då har barnet ofta roligt "av sig själv" och du kan bara fota :D

Svar: Vilka jättebra tips hördu! :D Jag tror dessutom att det kan vara en riktigt bra egenskap att vara lite nervös innan, för då är man mera uppmärksam. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Ellen (alatariel)

Åh vad jag blir nyfiken nu! Får vi se några bilder? :D

Svar: Åh, jag vet inte. Kanske om föräldrarna ger tillåtelse. :)
TIDSTJUVEN