2013-10-10 | 14:31:27

En heldag på Vasas vetenskapliga bibliotek

Egentligen är jag "ledig" både idag och imorgon, fast särskilt ledig är jag då verkligen inte. Men schemalagd undervisning är jag i alla fall ledig från, så idag blev det en heldag på Tritonia istället. Det går mycket bättre att läsa vetenskapliga artiklar och jobba på grupparbeten när man gör det på biblioteket än när man gör det hemma. Man får liksom eliminerat alla de där störande momenten och så är alla så forskningsinriktade och koncentrerade på Tritonia att man inte kan låta bli att påverkas av stämningen. Jag tror bestämt att jag måste börja hänga på Tritonia bra mycket oftare.
 
Effektivt studerande, eller snarare organiserat kaos.
 
Nu ska jag fortsätta göra Vettigheter (och irritera alla med mina snörvlingar) en liten stund till, men sedan får det bestämt räcka för idag. Kvällen ska nämligen ägnas åt något så gemytligt som en stadsorkesterkonsert med Harry Potter-tema. Jag är galet taggad!

Finheter
ann-sofie

Håller definitivt med dig om att hemma inte egentligen är någon bra plats att studera på, om man vill vara effektiv. Likväl sitter jag just hemma och bannas över min Excel-inlämningsuppgift som jag inte förstår mig ett dyft på.

Andreas

Håller med, jättesvårt att få något jobb gjort hemma :/

2013-10-11 | 00:21:02 | http://xn--brllopsfotograf-9sb.eu
Kommentera:
Kom ihåg mig?