2013-03-24 | 15:15:27

Pampas Nationaldag: Kvällsfest och Silliz

 
Pampasfredagen var dagen då vi var 39 personer på förfest i Den Stora Lägenheten. Jag är inte helt säker på hur det hela gick till men jag misstänker att det kan ha berott på att alla tog med sig sina tio närmaste vänner. Typ. Det är tur att DSL är så stor, så det blev inte det minsta trångt ändå. Och att det blev årets bästa förfest/mellanfest råder det inga tvivel om. :D Det var så kul att vi knappt ville gå därifrån.
 
 
När klockan närmade sig tio rörde vi oss vidare mot trevåningsfest på Fontana. Awesomeness. Där slog vi klackarna i taket och sjöng med till Linnea Henriksson som var Lyckligare nu. Linnea var riktigt bra och skuttade runt på scenen värre än en kanin med vårkänslor. Jag filmade massor under dagens och kvällens gång och ska såklart klippa ihop allting till en film så snart jag får tid över. Håll er uppdaterade! ;)
 
 
På lördag morgon var det sillfrukost i Smedsby som gällde. Mitt sovsällskap Jenny och jag promenerade in till stan och mötte upp resten av folket och RedBull-bilen kom förbi och delade ut gratis energidricka till alla halvsovande människor i busskön. Tummen upp! Sedan frukosterade vi med sjuttio miljarder andra människor och lyssnade på Das Dunderhonung innan alla (förutom ett par envisa festprissar) förklarade Pampasveckan som ett avslutat kapitel och for hem för att sova. Tack och förlåt, Pampas 2013.

Finheter
daniela

va va pampasveckans höjdpunkt i år? :)

Svar: Det var utan tvekan förfesten på fredagen! :D Men olympiaden var också kul.
TIDSTJUVEN

2013-03-24 | 19:24:46 | http://ddanielas.blogg.se
sarah

fick de int nå egen låt i år? sist va e väl euphoria :D
sir allti helt jees ut, men ja e ju bara glad att ja slapp trängas me folkke! haha :) typisk-finne-här-hej

Svar: Janne försökte få "Marry Me" att bli årets pampaslåt, men jag vet inte hur väl han lyckades. "Afterski" var också en bra utmanare. :) Någon lika utmärkande och sönderspelad låt som förra året blev det i alla fall inte. Och nästa år, då kommer du också ut! :D
TIDSTJUVEN

2013-03-24 | 20:20:13 | http://shogberg.blogspot.fi
Angelica Pettersson

Åh vilken fin blogg! Jätte kul att läsa den och gillar dina bilder starkt! :D

Ställ gärna någon fråga i min frågestund om du har tid och lust! :)

2013-03-24 | 20:59:22 | http://angelicapettersson.webblogg.se
Rebecca

fina bilder ^^

2013-03-24 | 23:48:18 | http://rebeckhaam.blogg.se
ann-sofie

svar; ja verkligen! vi har haft vinter alldeles tillräckligt länge nu, så det ska bara bli skönt med lite vår-förändring :)

Kix

Härliga bilder!
Pampasveckan var nog underbart rolig! Men nu lider jag av den årliga post-pampas depressionen, känns konstigt att plötsligt inte vara omgiven av människor konstant.

2013-03-27 | 10:52:21 | http://getyourkix.wordpress.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?