2013-02-19 | 22:46:00

En kulinarisk och festlig afton

 
I lördags var vi först en sväng in till Mariehamn på dagen, men konstaterade snabbt att det var totaldött där, innan vi började förbereda kvällen. Mattias har lyxen att bo i ett hus med såväl restaurangkök som vinkällare, så på lördagen nalkades det finmiddag i källaren. Mattias och Toffe stod för maten och vi andra latade oss.
 
 
Toffe, also known as the Toffmeister, var väldigt chef.
 
 
Vinkällaren var helt galet crazymysig. Jag vill också ha en vinkällare när jag blir stor. Helst en sån som man kan ha fina middagar i. Och allra helst får någon annan laga maten. ;) Hehe.
 
 
Kocken hade slagit på stort och fixat lamm till middag. Jag måste säga att jag är grymt imponerad av Mattias kockskillz. Jag och snyggingen på andra sidan bordet var mycket nöjda. Kött, det gillar vi.
 
 
Malin var också nöjd, trots att hon inte fick ner mer än Actimel och apelsiner. Men apelsiner i en vinkällare är ju så mycket bättre än apelsiner i köket! ;)
 
 
Till efterrätt fick vi mousse med chokladkrisp och jag åt typ tre portioner för att det var så gott. Därtill bjöds det på Irish coffee också. Wow.
 
 
Alla enades om att Ålandsresan var en tiopoängare som absolut måste tas i repris. Tusen tack för middagen Mattias!
 
 
Så snart maten var uppäten och klockan slog tio stack vi in till Mariehamn för att slå klackarna i taket.
 
 
Ålands uteliv var förvånansvärt mångsidigt, men tyvärr var vi ensamma på Kinos dansgolv så vi dissade det snabbt och förflyttade oss till Arkipelag istället.
 
 
Och ja, vad kan man säga annat än att Arken levererade? Sjukt bra drag, mycket folk och feelisen på topp. Lördagen blev helt klart en riktig höjdare.

Finheter
malin

ååh va häliga bilder! :D hahaha alltså jag kan int anat än älsk ditt påhitt ''toffmeister'' så jävla bäst! :D

Svar: Hahah :D Verkligen!
TIDSTJUVEN

2013-02-20 | 16:01:41
Toffmeister

Jag diggar er alla! -som en ros på vattenytan,
En flytande plats, där själar
sjunger frihet. Åland.

Svar: Din poetiska ådra gör mig alldeles tårögd :')
TIDSTJUVEN

2013-02-20 | 21:07:20
Kommentera:
Kom ihåg mig?