Tejpbitar / Installera penslar i Photoshop

 
Ellen och Ellen undrade hur jag får såna här tejpbitar i hörnen på bilderna. Jag har laddat ner en photoshoppensel som heter "Tizzape Tape Brushes" som jag brukar använda. För att göra detta behöver man bara följa länken, klicka på "Download File" och installera den i Photoshop.
 
 
När man installerar den nedladdade penseln i Photoshop väljer man målarpenseln och klickar på pilen till höger (1) så att man får fram en lista med olika inställningar. Sedan klickar man på "Load Brushes" (2) och letar reda på penseln som man nyss laddade ner. När man hittat den klickar man på "Load" och vips har man ett gäng nya penslar att använda! :)
 
Jag brukar bland annat använda dessa penslar:
#1 - Ellen (alatariel)

Tack för tipset! :) Jag bara undrar om det här går att göra i Elements också? :)

Svar: Det var så lite :) Jag är inte helt hundra på hur det är i Elements, men se efter om det finns någonstans där man kan trycka för att ladda in penslar! Inställningarna borde vara något så när lika.
TIDSTJUVEN

#2 - Ellen (alatariel)

Sv: Okej jag skall kolla. :)
Och så kan jag ju säga att jag har ingen aning hur jag får allt och rymmas, fast jag delar ju nog upp allt på två fickor. Kanske jag har så stora fickor i min jacka. ;)

#3 - Ellen

Tack så mycket för tipset! Nu vet man det! Jag tycker att dina bilder är så fina! :D