Mogen shopping


Dagens shopping:
Ett paraply (H&M), två par vantar (H&M) och en sån där grej som man har på huvudet (Seppälä). Hur många vuxenpoäng fick jag? Minst tio. Okej, jag köpte ett halsband från Lindex också så vi säger väl nio då. :)

Nya H&M var varken bu eller bä. Helt okej och väldigt lika det som är i Rewell Center. Men jag kan tänka mig att det lockar mycket fler kunder till Stenhaga och GW Galleria nu när H&M har öppnat där! Man brukar vanligtvis vara enda kunden i hela köpcentret när man går där mellan Lindex, Seppälä och KappAhl men idag var det nästan fullt på parkeringen.
#1 - Sara

Jag gilla detdär nya h&m supermycket :) Tyckte det va myki finare, och framförallt int så råddigt och "ihopträngt" :)

#2 - Jean

Såg du om de har Herr-avdelning?

#3 - Anna

så fina saker! :)

#4 - Christina

Funderar ta mig en titt till nya HM i helgen kanske. Skönt att de har öppnat i GW-galleria så behöver jag inte ta mig ända in till stan när shoppingbehovet blir för stort. ;)

#5 - maria

vilket sött halsband! h. pippi på fåglar

#6 - Annika

Tycket att nya H&M va bättra än de som e in i centrum... snyggare och fräschare och bättra ordning på kläderna :) man blev ju faktist shoppingsugen där, vilket ja int blir i centrum :)

#7 - johanna

fint .) vill ha de där bandet !

#8 - Ellen

Det var fina saker du köpte :)Jag har en liten fråga: Hur lägger man dit sin blogg på papper.fi? ^^ Jag funderar på att lägga dit min blogg där :P Hoppas att du kan hjälpa mej.

kram

#9 - Malin

Sött halsband!! :D

#10 - anna

va söta :)