Girls' night out

Ack, dessa helger. Jag har knappt varit hemma en enda lördagkväll på hela sommaren. Igår lyckades vi på något mystiskt vis samlas hela tjejgänget och ha girls' night out i Vasa som på den gamla goda tiden när de flesta av oss var singlar. Numera är fyra av sex lyckligt gifta och då blir det så mycket svårare att få våra planer att passa ihop. Men gårdagen var helt galet kul. Vild. Och jag blev fattig (på grund av en svindyr taxiresa. Nästa gång tar jag bil).Tyvärr har jag inte en enda bild från gårdagen (eftersom jag lyckades glömma kameran hemma när jag sprang runt i huset som en galning och stressfixade mig inför kvällen efter att jag kommit hem från bostadsmässan i Kokkola) så årets snyggaste photoshopmontage får illustrera kvällen istället.
#1 - Charlotte

Haha rolig bild :)

#2 - Annis

hihi, kul bild! :)

Själv har man varit hemma typ varenda lördagskväll.. ^^ Mysigt det oxå, men en utekväll vore något man skulle haft lite oftare. :)

#3 - Annis

sv; Haha, min kompis gjorde en "grädd-muffin" för att se hur mycket grädde hon kunde ha på innan den tippa.. xp Hehe, hon tappa till slut tålamodet och kasta iväg grädd-muffinsen.. xp