2014-03-11 | 22:29:00

Vad gör man inte för Dr. Bombay

 
Biljetterna till Pampas nationaldag (det största studerandeevenemanget i hela Svenskfinland och därmed också höjdpunkten på studieåret) släpptes idag, så dagens uppgift var givetvis att kirra biljetter. I år har Pampasmaffian tydligen lyckats gräva fram Dr. Bombay ur någon håla inför kvällsfesten, och en sådan artist får man ju ändå inte missa. Fniss. 
 
Challo, Ida och jag kom för att börja köa klockan 10 och tyckte att det var skrattretande tidigt med tanke på att biljetterna släpptes klockan 12, men det visade sig snabbt att hysterin kring biljettsläppet blir värre för varje år som går... När vi kom dit ringlade sig kön nämligen runt hela foajén och upp på övre torget runt väggarna. Helt crazy! Som tur hade vi toppenbra kösällskap i form av Emma och Janina och några andra trevliga brudar. :)
 
 
Biljetter fick vi till slut och sedan väntade en galet lång skoldag med både praktik och eftermiddagsföreläsning för min del. Men tydligen räckte energin till fem kilometer på löpbandet och ett gympass också! Den här vårsolen gör verkligen underverk med en måste jag säga.
 
Vi ses väl på Pampas nationaldag om två veckor? :)

Finheter
janina

OM VI SES! välkommen till oss på en eller annan mellanfest ;)

Svar: Men JAAA, va skoj! :D Can't wait. ;)
TIDSTJUVEN

2014-03-11 | 22:40:43 | http://yae.blogg.se
Nina

Ja huhu, tur man redan har hede köandet överstökat för några år sen om det bara blir värre o värre ;)

Svar: Jaa, ja vill int ens vet hur e sir ut nästa år... :'D
TIDSTJUVEN

2014-03-11 | 22:57:50 | http://niini.blogg.se
Christina

Jag hade ju alltid tur så jag sålde biljetter under min tid i Jeppis. Å där var det aldrig någon speciellt lång kö heller. Ser tillbaka på mina pampasfester med mycket goda minnen o hoppas ni får lika roligt med Dr. Bombay. :)

Svar: Vilken tur! :) Det är ju lite annorlunda i Jeppis förstås, där det int finns så många utbildningar. Men det är superbra att det ändå säljs biljetter där, för ibland känns det som om Jeppis-studeranden blir lite bortglömda. Jag hoppas också att det blir riktigt kul i år igen! :D
TIDSTJUVEN

2014-03-12 | 06:32:17 | http://finachristina.com
Pia

Ibland känner jag mig lite borta, som t.ex. i går då jag var fundersam över varför det var så mycket folk i foajén då jag gick och äta. Först när jag hade ätit klar slog det mig varför det var det.

Jag kommer tyvärr inte alls att synas till på Pampas nationaldag och inte heller under resten av Pampas veckan :/ Fältpraktik it is...

Svar: Haha, då kan jag tänka mig att du var lite förvirrad igår. :D

Så typiskt att ni har fältpraktik just den veckan. Vår Övis-praktik tar turligt nog slut samma vecka som Pampasveckan, så fredagen är helt ledig för min del. Men du lider knappast så mycket nöd av att missa Pampas i år, för fältpraktik brukar ju vara både givande och roligt! :)
TIDSTJUVEN

2014-03-12 | 06:47:53 | http://kreativtvardagskaos.blogg.se
sarah

åter igen NEJ! :D

Svar: Gör om gör rätt: JOOO! :D
TIDSTJUVEN

2014-03-12 | 09:34:00 | http://shogberg.blogspot.fi
Sara

Alltså Dr Bombay! Det sku nog ha vari naa... :D

Svar: Det är så knäppt att det inte kan bli annat än bra. :D Jag ser redan framför mig hur hela Rewell Center vrålar med till Calcutta, haha.
TIDSTJUVEN

2014-03-12 | 09:51:18 | http://www.saralene.blogg.se
Anonym

Steg upp tidigt och började köa i åbo 8.40, förra året kom vi till 9 och var bland de sista som fick biljetter men nu trodde vi länge att vi skulle bli utan eftersom många hade kommit redan till åtta och vi var längre bak än förra året. Dock fick vi biljetter, var lyckliga att köandet hade lönat sig, gick och åt och gick förbi kön igen - tydligen såldes det så många biljetter i år att sådana som började köa efter tolv inte ens blev utan.. Kändes lagom trevligt..

Svar: Aningen surt. Men det var likadant i Vasa också. Här såldes det också så många fler biljetter än tidigare år att folk inte ens behövde köa efter klockan 13 för att få biljetter! Och så lämnade det ju tydligen biljetter osålda till och med. Men det är ju ändå rätt förståeligt, för nog ryms det ju aaaningen mer människor i Rewell Center än i Fone.
TIDSTJUVEN

2014-03-12 | 10:17:50
Saragunmarie

Sjukt fina leggings!

2014-03-17 | 08:04:05 | http://saragunmarie.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?