2014-03-27 | 15:35:00

Så ska det låta-onsdag

 
Igår vankades det Rockföreningens årliga evenemang Så ska det låta på Ollis. Vi mobiliserade oss hos Ida, där Jenny och värdinnan jammade på varsin gitarr. Och så dansade vi litegrann i fönstren.
 
 
Sedan tog vi Pampasveckans snyggaste Polaroid-foto som åkte raka vägen upp på svarta tavlan. Här kör vi nämligen Instagram som på den gamla goda tiden.
 
 
Så småningom förflyttade vi oss till Ollis och stötte på ett gäng världsbra kompisar. Vi byggde torn och åt Kinder-ägg i väntan på programmet. Förra året var Ida med i ett av lagen, men i år fick vi vara åskådare hela bunten. Finfint så. Det var Pampas mot Nyland i år, och lagen tävlade i en tvättäkta Så ska det låta-duell där Pampas givetvis tog hem en klar seger. ;) Va e no betär än he?
 
 
Till sist skuttade vi runt på dansgolvet för andra kvällen i rad och det var så gaaaalet bra drag att ingen ville gå hem. Alltså den här Pampasveckan är alldeles rekordbra ju! Jag har svårt att tro att fredagen och lördagen ska kunna toppa tisdagen och onsdagen, men det återstår att se...

Finheter
Anonym

Vilken är olympiaden imorgon kommer att befinna mig i centrum hela dagen och skulle gärna se det eftersom det ändå är på torget :)

Svar: Ifall du ändå är i krokarna så tycker jag absolut att du ska passa på att se olympiaden. Den ska enligt tidsschemat börja klockan 12. :)
TIDSTJUVEN

2014-03-27 | 15:50:18
Saragunmarie

Åh va roligt e låter :)

Svar: Jaa, e va superkul! :D (Å hundra procent nyktert dessutom.)
TIDSTJUVEN

2014-03-27 | 16:56:30 | http://saragunmarie.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?