2019-01-02 | 16:12:00

Tillbaka på hemmafronten

 
När klockan ringde för eftermiddagskaffe på BB-avdelningen blev vi utskrivna. Vi klädde med osäkra händer på den lilla för första gången (vi har haft hud mot hudkontakt under hela BB-vistelsen så kläder har varit överflödiga) och spände bältena i babyskyddet.
 
 
...och när vi sedan tog hissen ner till marknivå och gick ut till bilen kändes det litegrann som att vi stal ett barn från sjukhuset. Som att vi borde skynda oss att smita innan vi blev upptäckta och stoppade. Det är så svårt att förstå att vi faktiskt är en liten familj på tre nu. Nyss var vi ju bara två!
 
 
Nyårsdagen förde inte bara med sig hemfärdsdag utan också ett riktigt stormväder och värdelösa vägar. Aldrig förut har de knappa 60 kilometrarna hem från Vasa känts så långa, skumpiga och farliga som de gjorde igår. Men så har vi ju heller aldrig haft en så liten och dyrbar passagerare med oss som vi hade igår. Jag höll andan varje gång vi mötte någon bil och när vi skulle göra en omkörning höll jag på att börja gråta trots att sambon körde så tryggt och säkert som någon bara kan göra. Som tur uppförde vår lilla passagerare sig exemplariskt och sov hela vägen hem.
 
Väl hemma har vi fortsatt att bara mysa och ta det lugnt, och det här första dygnet på hemmafronten har gått riktigt smidigt. Katterna är väldigt skeptiska till vad sjutton vi släpat hem, men de får så lov att acceptera läget. 😉

Finheter
Linda

Oo ja, minns hur nervöst det var att åka hem från bb. men hem kom vi oss och Isabelle sov hela vägen hem.. :)

2019-01-02 | 17:24:01 | http://lindasjolund.blogg.se
Carro

Stort grattis till ert lilla mirakel!☺️ Jag känner så igen mig i vad du skriver, hur spännande det var att för första gången hoppa in i bilen som en ny liten familj och jaa, aldrig har vägen kännts så farlig som då.
Tillåt er att vara i er egen lilla bebisbubbla så länge det känns så, allt och alla andra kan vänta. Njut och lycka till med allt vad det nya livet för med sig❤️

2019-01-02 | 17:59:36
ellenlundis

Grattis fina ni! Njut! ❤️

2019-01-02 | 18:33:48 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
bohemianmaggie

Stort och varmt grattis!!

2019-01-02 | 21:31:52 | http://bohemianmaggie.blogspot.com
Eva

Grattis till ert underverk!!
Njut och ta det lugnt😁

2019-01-03 | 19:35:23
Kommentera:
Kom ihåg mig?