2018-09-07 | 17:49:00

Den förkylda preggonarkoleptiska läraren

Det finns bara ett uttryck som beskriver känslan just nu, och det är TGIF. Thank God It's Friday! 😍
 
Ikväll ska jag inte göra något annat än pimpla te medan högen av snorpapper växer på soffbordet.
 
Hela veckan – eller egentligen hela den senaste månaden – har jag varit så hiskeligt trött när jag kommit hem från jobbet att jag knappt hunnit sätta foten innanför dörren på eftermiddagarna innan jag somnat. Jag har i sann hobbyläkaranda självdiagnostiserat detta som preggonarkolepsi. I förrgår blev jag dessutom drabbad av förkylningen som jag bara väntat på att skulle hitta mig i skolkorridorerna, så ni kan tro att helgen var efterlängtad för denna förkylda preggonarkoleptiska lärare.
 
Jag hade rådgivningsbesök på schemat efter jobbet igår, och tydligen ligger mitt hemoglobin på knappa 100 just nu, så det är ju inte konstigt att jag varit trött. Nytt jobb i kombination med graviditet, lågt hb och förkylning i kroppen blir som det blir. Nu är det bara att börja knapra järnpiller igen och hoppas på lite mer energi med tiden. 
 
En sticksöm håller den sprattlande gäddan och mig sällskap i soffan. 
 
Men den här förkylningen alltså... Jag brukar aldrig få öronvärk när jag är förkyld, men nu de senaste dagarna har jag från och till haft lock för öronen samtidigt som det gjort så ont i öronen att jag snart befarar att det blir till en öroninflammation. Om någon av er sitter inne på något hejdundrande husmorsknep mot öronvärk får ni gärna dela med er. Funkar den gamla klassikern att sätta vitlök i örat? Eller ska jag stå på huvudet och äta en rå potatis samtidigt som jag sjunger Lilla Snigel? Jag skulle helst undvika att hamna på en penicillinkur så dela gärna med er av era bästa huskurer. 😊

Finheter
Cecilia

Krya på dej! 💗

Svar: Tack Cissi <3
TIDSTJUVEN

2018-09-07 | 19:23:22 | http://nouw.com/ceciliaback
Kommentera:
Kom ihåg mig?