2018-06-15 | 10:46:26

Kom till Pensala på loppisrace!

 
Det har varit så lite tid över för bloggande på sistone att jag inte tror att jag hunnit berätta för er att det vankas loppisrace här i Pensala imorgon? Vi har glädjen att ha American Car Meeting i byn nu i helgen, och samtidigt som veteranbilarna samlas i centrum blir det ett härligt loppisrace från byns ena ände till den andra.
 
 
Ni hittar vår gård som nummer 1 på kartan, och här kommer vi att vara flera försäljare på plats under lördagen. Jag har rensat skåp, förråd och uthus på alla överflödiga saker jag kunde hitta så det blir en salig röra av gamla och nya möbler, hushållsartiklar, inredningsprylar och annat kul. Söker ni soffor till vardagsrummet, soffbord, en kökssoffa, taklampor eller kanske ett par pinnstolar ska ni svänga in hit mellan 10 och 17 imorgon. Dessutom kommer här finnas olika plantor till salu, till exempel jordärtskocka, och både barnkläder och vuxenkläder. 
 
Det utlovas kanonfint väder, så det är helt enkelt utmärkt läge för en lördagsutflykt.
Kom förbi en sväng och drick en kopp kaffe och hälsa på fåren vetja! 😊
 
 
P.S. På söndag rekommenderar jag att ni besöker min andra favoritby, alltså Komossa, för då vankas det loppis på skolan. Ni hittar mer info om Komossa-loppiset på Facebook.

Finheter
Hannas krypin

Vad roligt med loppis! Hoppas att ni får massor sålt!

2018-06-15 | 15:22:10 | http://hannafialotta.blogg.se
Undrar

Har du kvar pinnstolar ännu?

Svar: Nej tyvärr, alla pinnstolarna blev sålda.
TIDSTJUVEN

2018-07-29 | 03:32:45
Kommentera:
Kom ihåg mig?