2018-06-05 | 23:37:00

Den bästa tiden på året

 
Man kan ju inte klaga på utsikten från vårt köksfönster precis. Vi har en rypsåker (eller är det raps? Jag blandar alltid på de där två) på andra sidan vägen, och när solen går ner där i horisonten på kvällen är det alltid lika magiskt vackert. Jag slås minst tre gånger om dagen av vilken fin plats på jorden vi bor på. Tänk att vi har vårt hem här!
 
Jag är så glad att få bo intill skog och mark tillsammans med min fästman och våra katter. I vårt alldeles egna hus. Nu har vi bott här i sju månader och det känns som att vi har landat i vårt hem. I november när vi flyttade in hade jag länge en känsla av att jag smög runt i någon annans hus, trots att vi hade renoverat och jobbat på huset dagligen i över ett halvår. Men nu har vi bott in oss och det känns verkligen som vårt. Som att jag också hör hemma här. Det är fint. 
 
 
De senaste veckorna har det varit full rulle på utsidan. Vi har haft halva gården uppgrävd och breddat på vägar, gjort om gräsmattor och fyllt på med material här och där. Sedan har det varit plattläggningsprojekt och imorgon är det äntligen dags att fixa ny gräsmatta! Jag har varit så dålig på att dokumentera och fotografera hela våren, men imorgon ska jag se till att ladda kameran och fotografera (och kanske filma?) vad vi gjort på gården. Den enda som är besviken på gårdsprojektet är Kosmos, som inte har sin "sandlåda" direkt utanför dörren längre. Det går ju inte alls lika bra att gräva gropar i betongplattor som i matjord och sand, förstår ni. 🙈
 
 
Hur lyxigt har det inte varit att ha sommarvärme hela maj förresten? Vi fick liksom en extra sommarmånad i år, och nu när det är juni och sommaren börjar "på riktigt" har vi fortfarande många fina månader framför oss. Den här tiden på året är min absoluta favorit! 😍

Finheter
emma

väldigt fina bilder!

Svar: Tack Emma :)
TIDSTJUVEN

2018-06-06 | 09:24:23 | http://nouw.se/islycka
Karin

Oooh, så vacker utsikt! Det låter bekant det där med att känna som om man skulle bo i någon annans hus. Vi hade också samma känsla till en början, men nu börjar det allt mer kännas som vårt eget hem. Jag ser framemot inlägget om er trädgård! Hoppas jobbet med gräsmattan går som en dans i dag. :)

Svar: Skönt att höra att jag inte är den enda som känt så. Och roligt att ni också har hunnit bo in er! :) Du kan vänta ett maffigt inlägg om gårdsplanen så fort jag får lite tid över att sätta mig ner och plita ihop det. En kompis kom över och filmade lite småklipp med sin drönare idag också, så det blir spännande vinklar! Jag är också jättenyfiken på hur er trädgård ser ut nu när det grönskar och inte bara är risigt och grått överallt.
TIDSTJUVEN

2018-06-06 | 13:57:12 | http://heimaini.wordpress.com
Ida-Marie

Alltså himlen.. VACKERT!! Kanske jag kan komma och hälsa på er nästa vecka? ;) Tycker de börjar vara för länge sen igen och sku gärna njuta på er terass igen hehe!

Svar: Det får du hemskt gärna göra! :)
TIDSTJUVEN

2018-06-06 | 17:16:12 | http://www.idajungell.com
Jennifer

Vilka vackra bilder! Ni har verkligen fint där ni bor :)

2018-06-09 | 20:03:18
Hemma Hos Felicia

Jag hoppas på att sommarvärmen kommer tillbaka!! :D Och vilka otroligt vackra bilder på solnedgången!!!

2018-06-11 | 09:58:57 | http://feliciahblogg.webblogg.se/
ellenlundis

Blir mållös över dina fina foton! <3

2018-06-17 | 14:51:32 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?