2018-01-11 | 17:29:00

Ingen vanlig dag

 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min fiffiga, smarta och roliga lillebrors födelsedag! Hurra! Grattis på 20-årsdagen, Micki. ♥
 
 
Han har glädjen (?) att få fira nere i Dragsvik idag, för i måndags ryckte han in i militären. I brist på dagsfärska kalasbilder tänkte jag därför passa på att pynta bloggen med lite bilder från hans studentfotografering i somras.
 
 
Förhoppningsvis syns det inte på bilderna, men det duggregnade dagen då vi fotograferade. Ni vet hur det är med skomakarens barn? Likadant är det med fotografens bror. Jag hade flera studentfotograferingar i somras, och brorsans fotografering var förstås den som lämnade till sist. "Äh, vi hinner" tänkte vi. Och sedan blev det plötsligt väldigt bråttom när vi insåg hur knepigt det är att få in en fotografering mellan jobb och allt annat program. Vi lyckades pricka in en dag och lagom när vi satte igång med fotograferingen vid Kyroboas och Kimo Bruk började det duggregna. Men lite duggregn har ingen dött av, och bilderna blev både brorsan och jag nöjda med. 
 
 
Stort grattis på 20-årsdagen, Micki!

Finheter
Kommentera:
Kom ihåg mig?