2018-02-07 | 15:02:00

Jakten på en ny frisyr

 
Ungefär en gång i året får jag fnatt och vill förändra mitt hår totalt. Det brukar oftast resultera i en ny frisyr eller någon rolig färg, typ lila ombre eller vinrött. När jag var yngre bytte jag hårfärg varje årstid, men under de senaste två åren har jag bara satt i ljusa slingor en gång och annars inte färgat håret alls. För tillfället har jag alltså min naturliga hårfärg med ljusa inslag. Nu har jag därmed nått det där stadiet när jag fått nog och jag känner att jag måste göra någon frisyrförändring för annars får jag fnatt. Jag har haft långt och tråkbrunt hår tillräckligt länge nu.
 
Eftersom jag lär mig av mina misstag (åtminstone ibland) har jag bokat in en frissatid till imorgon för att inte behöva göra om misstaget att färga håret utan vatten, blondera utan blonderingscreme eller känna mig som en halvblind mullvad när jag smetar färg i håret. Vilken färg det blir är fortfarande oklart men just nu lutar det mot något i den här stilen, en bobliknande frisyr som är längre framtill och kortare baktill:
 
 
Bildkälla 1 / Bildkälla 2 / Bildkälla 3
 
Men det är lång tid kvar till morgondagen så jag hinner ändra mig åtminstone tio gånger innan jag sätter mig i frisörstolen. ;) 

Finheter
Christina

Så snyggt med bob! :) Jag borde också boka frissatid och åka för att korrigera min bob som nu börjar vara alldeles för lång och jobbig. :D

Svar: Ja, lång bob är så snyggt! Jag kan dock tänka mig att det är ungefär som att ha lugg, det vill säga ett evigt trimmande för att hålla frisyren snygg... Hmm, får se vad det riktigt blir för frisyr imorgon för min del. :D
TIDSTJUVEN

2018-02-07 | 19:20:47 | http://finachristinas.com
sarah

fina bilder

2018-02-08 | 21:10:42 | http://www.klarahs.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?