2018-02-23 | 17:11:24

Hur stylar man en drinkvagn?

  
Minns ni vintageklänningarna som jag ärvde av min gammelfaster förra året? En annan grej som flyttade hem till sambon och mig i samma veva var en gammal drinkvagn komplett med brickor och flaskhållare. Så länge vi bodde i lägenheten fanns det inte plats för den att stå framme, men när vi flyttade in i huset fick den paradplats i uterummet. Än så länge har den stått tom, för varje gång jag försökt ställa någonting på den har kattungarna tassat ner det. Brickorna är ju på alldeles lagom katthöjd!
 
 
Nu börjar Kosmos bli så stor att han förhoppningsvis snart slutar tassa ner allt han kommer åt, så snart kan jag äntligen pynta drinkvagnen. Då återstår bara frågan... hur sjutton dekorerar man en drinkvagn? Jag rådfrågade förstås Pinterest, och hittade följande inspirationsbilder:
 
Bildkälla 1 / Bildkälla 2
 
Kanske jag borde pimpa den till en kaffevagn, med koppar och kaffemaskin? Jag har faktiskt en Dolce Gusto-maskin som skulle passa utmärkt i uterummet, men jag har på känn att färgerna på min drinkvagn och kaffemaskin inte skulle göra sig lika bra ihop som de gör på Pinterestbilden. Ett gäng gamla glasflaskor, som på den andra bilden, tror jag att skulle passa bättre på de bruna brickorna...
 
Bildkälla 3 / Bildkälla 4
 
...kanske i kombination med lite grönväxter och någon bok? Tjusigast skulle det förstås bli att skapa en riktig liten minibar som på den sista bilden, men det känns lite onödigt i och med att varken sambon eller jag är några ivriga bartenders. Kanske det är bäst att bara skapa en lite kaffebar trots allt. :)

Finheter
Cecilia

Åh jag som drömmer om en fin drinkvagn och så publicerar du ett sånt här inlägg! Jag vill så gärna ha en i matsalen men kan inte bestämma mig för vilken färg.

(Hoppas att du inte ansåg att jag var en av de som blev osaklig mot dig i pälsdiskussionen. Jag har en stark åsikt och tvekar inte att säga den men jag vill aldrig vara elak mot någon och om du uppfattade mig så så ber jag om ursäkt)

2018-02-23 | 17:50:58 | http://nouw.com/svansarochskor
ellenlundis

Va fint! :)

2018-02-23 | 18:00:39 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Sandra

Gamla flaskor + grönväxt sku nog bli riktigt snyggt på vagnen. Kanske en hängväxt som får hänga lite över kanten? ..och en gammal kaffekvarn tycker jag skulle bli fint :)

2018-02-23 | 22:46:19
Mette

Rebecca har en fin drinkvagn. Hennes blogg finns på centren.homespo.se 😍👌

2018-02-25 | 14:18:09
Kommentera:
Kom ihåg mig?