2018-12-11 | 21:40:00

Vardagsglädje

Ibland blir man ju mer än lovligt rastlös av att bara gå hemma hela dagarna. Idag var just en sådan dag. Sådana dagar får man se till att hitta på något kul för att få tiden att gå. Till exempel: 
 
 
» Boka in en spontan kaffedejt med en bästis.
Ida råkar vara i Jakobstad och hade till på köpet en lucka mellan sina styrelsemöten och jobb idag, så jag hoppade i bilen och styrde kosan mot Jeppis. En lång och efterlängtad pratstund över varsin kaffekopp vid Robert's Coffee var precis vad som behövdes en dag som denna.
 
 
» Shoppa kläder.
Min garderob är inte direkt välfylld av gravidanpassade begravningskläder om man säger som så, och på fredag väntar farmors begravning... Efter att ha fått låna ett par svarta byxor och ett par skor som passar gravidfötterna var det bara en skjorta som fattades, och en sådan hittade jag lägligt nog inne på H&M idag. Knytblus får det bli! Jag tror att farmor hade tyckt att den var fin. 
 
 
» Handla julklappar. 
...eller i alla fall strosa runt i butikerna och spana på allt som glittrar och skimrar. 😍 Jag skulle kunna köpa hem precis allt från Blossom, men tyvärr var skatteåterbäringen som rasslade in på kontot idag inte riktigt så stor ändå. Men nu är ett par av julklapparna åtminstone fixade.   
 
 
» Gå på loppis. 
Att avsluta en jeppisutfärd med en sväng till Amidahallen är alltid en bra idé. Har man tur kan man till och med fynda en folkdräkt! 😱 För åttiofem euro hade det känts rent av skamligt att lämna kvar den här fina Pedersöredräkten på hängaren, så den fick följa med hem till samlingen
 
Och så vips hade ännu en dag i livet gått. 

Finheter
Karolinas kaos

Åh, den folkdräkten har vi i vår släkt, älskar den! :D

2018-12-12 | 12:12:31 | http://karolinaskaos.com
ellenlundis

Så roligt att ni tog ett spontant fika! :) Fina bilder!

Jag är också klar med alla julklapparna. Ska bara köpa 2 kramdjur till vovvarna, så det kan ha något att tugga eller mysa med. ^u^

Våran hund Ludde har 3 kramdjur. En stork, en nalle och en hamburgare. Medan Milo, den andre hunden hade en stjärna som kramdjur, men inte nu längre. :/ Men snart så har han också en!

2018-12-13 | 17:37:47 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
enna

Den där knytblusen tror jag kommer bli perfekt och den är så fin på dig :)

2018-12-17 | 19:32:55 | http://sayyeastofashion.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?