2018-08-14 | 20:24:03

En ny vardag

 
Bebisen* har kvällsgymnastik i magen och jag förbereder undervisningsmaterial samtidigt som jag dricker te med en stor sked honung i. Det är en ny vardag som tagit vid, men en trevlig sådan. Det märktes redan i helgen att det var skolstart i luften. Det ligger en höstig krispighet och en förväntan i luften som inte fanns där för en vecka sedan. Skördetröskorna rullar fram som skalbaggar på åkrarna, träden dignar av mogna äpplen och kvällarna har blivit så pass mörka att man med gott samvete får tända värmeljusen och plocka fram ljusslingorna igen. Jag är knappast ensam om att tycka att det här är den mysigaste tiden på året?
 
*Fast det verkar snarare vara en fisk än en bebis där inne med tanke på sprattlet. Tänk vilket antiklimax om jag föder en slemmig och sprattlig gädda i slutet av december! Jag som inte ens gillar gäddor. 

Finheter
Jessica

Hur berättade ni för de blivande mor- och farföräldrarna? 😊

Svar: Tack för frågan, det kan jag skriva ett inlägg om. :)
TIDSTJUVEN

2018-08-14 | 21:19:58
Viktoria

Det känns verkligen som att såå många bloggare och youtubers ska få eller har fått barn typ samma år haha

Svar: Åh, är det så? Helen Torsgården, Ida Warg och Vanja Wikström följer jag, men kommer inte på någon annan nu på rak arm som ska få/har fått barn i år. :) Men det är säkert många influencers som hängt med ett tag som börjar vara i ett sådant livsskede, så det är ju inte så konstigt egentligen om det är många som får tillökning nu.
TIDSTJUVEN

2018-08-15 | 03:23:40
Sandra

Blir sötaste gäddan ever i så fall.
Så småningom blir den till en ninja 😁💕

Svar: Ska bli spännande med ninjastadiet :D <3
TIDSTJUVEN

2018-08-15 | 08:53:22
Jenni

Haha, jaa ibland funderar man vad som egentligen gömmer sig där inne i magen, förra graviditeten såg bebisen ut som en alien på ett ultraljud... :'D

Men ja, kan kan nästan lova dej att vad som än kommer därifrån så är hen nog slemmig så där har du rätt iaf ;)

Svar: Oj jaa, man börjar ju nog undra ibland. :D Och haha, du har säkert rätt i att man får räkna med slemmigheten. ;)
TIDSTJUVEN

2018-08-15 | 18:10:06 | http://jennivillanen.fi
Christina

Efter en sån här toppen sommar så gör det inget att det blir mörkare och mysigare utomhus.

Svar: Det har du alldeles rätt i! Vi får verkligen minnas den här sommaren sedan när det är mörkt och dystert ute. Det var riktig tiopoängare!
TIDSTJUVEN

2018-08-15 | 20:06:34 | http://finachristinas.com
Linda

Ibland saknar jag magen, och att känna bebis röra sig i magen. det var så mysigt :')(nog för att det är ännu mysigare att få gosa med bebisen utanför magen, hehe)

Den sprattlande fisken kommer vara ett minne blott om några veckor och byts ut mot en.. katt som tränat karate?

Svar: Åtminstone nu de första veckorna som sparkarna/sprattlet har känts så ger det en så mysigt pirrig känsla. Man märker att det faktiskt är någonting på gång där inne. :) Men jag kan tänka mig att man blir lite trött på sparkandet mot slutet av graviditeten, när kickarna börjar bli hårdare.
TIDSTJUVEN

2018-08-15 | 22:57:16 | http://lindasjolund.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?