2017-09-22 | 21:16:00

När helgen står för dörren

 
Den här arbetsdagen avslutades med en liten utfärd till fågeltornet... 
 
 
...där vi åt picknick och beskådade solnedgången. ♥
Nu står en ledig helg står framför dörren och fredagskänslan är på topp. Det har hänt så mycket på renoveringsfronten på sistone så jag hoppas hinna blogga ikapp om allting i helgen. Imorgon ska jag måla en fondvägg och på kvällen väntar ett restaurangbesök med kompisarna, men däremellan finns förhoppningsvis lite tid över för renoveringsdokumentation.
 
I något skede borde jag börja gå igenom våra tillhörigheter här i lägenheten också, för att rensa bort allt som inte ska följa med till huset och packa ner det som ska med till huset men inte används aktivt före själva flytten. Om det är någon som sitter inne på bra flyttips får ni gärna dela med er. Jag har fortfarande kvar en låda med saker som jag inte packat upp sedan jag flyttade från Vasa för mer än tre (!) år sedan, så jag är uppenbarligen inte så värst bra på det här med att flyttpacka...

Finheter
Elin Bjurek

Så fantastiska bilder! <3

Svar: Tack snälla :) Det var en sådan där kväll då man önskade att man tagit med sig systemkameran och inte bara mobilen.
TIDSTJUVEN

2017-09-22 | 22:02:28 | http://femtiosjukvadrat.blogg.se/
hanna, förbanna

superfina bilder! Älskar att flyttrensa! Vi har flyttat ... fem gånger de senaste åtta åren så vi börjar få ganska mycket ordning bland grejerna ;)

Svar: Tack! Oh, men i så fall är du garanterat proffs på att flytta och rensa. Du råkar inte ha några bra tips på lager? Eller du råkar inte ha lust att komma över till fastlandet och flyttrensa åt mig? ;)
TIDSTJUVEN

2017-09-22 | 22:09:53 | http://hannaforbanna.blogspot.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?