Loppislådan fylls med inredningsprylar

 
Nu ska jag berätta någonting roligt. Den här söndagen, alltså söndagen den första oktober, kommer ett bloppis att gå av stapeln i Vasa. Vi är ett gäng på tio bloggare som kommer att ordna bloggloppis på Bock's Corner Brewery i Vasa för andra gången. Mellan klockan 13:00 och 15:30 är ni allihop varmt välkomna att komma och fynda eller bara hänga litegrann. I våras blev bloppiset riktigt lyckat, så jag är säker på att det blir minst lika roligt den här gången.
 
 
Det här bloppiset kommer mycket lägligt. Jag håller som bäst på att städa ur skåpen inför den stundande flytten, och allt som jag är osäker på om jag kommer använda i huset åker raka vägen ner i loppislådan. Det är så skönt att rensa bland alla prylar ibland och jag märker att min inredningsstil har ändrats rätt mycket under årens gång. Jag har möjligen lite hoardertendenser för skåpen är proppfulla av diverse saker som jag inte gjort mig av med trots att jag inte använder dem längre...
 
Hittills har jag bara rensat ett skåp och den första loppislådan är redan full med inredningsprylar, pynt och porslin. Jag har på känn att mitt loppisbord kommer vara en guldgruva speciellt för den som nyss har flyttat till en egen lägenhet. Jag tänker inte släpa med mig en endaste sak hem igen, så allt säljs förstås billigt. Det löns att komma tidigt!
 
De andra bloggarna som kommer att sälja på loppiset är MyEmily, Soufie, erikacecilia, Chevelle Ekström, Henriettas, SandraEmilia, tuulanneli, Danielas Dagbok och Fanny Kesti
 
 
Bland alla som besöker bloppiset kommer det
att lottas ut ett presentkort värt 50€ till VOGA Styling.
#1 - Jessica Högberg

Vilken rolig ide!! Lycka till=)

Svar: Visst är det! Tack, jag hoppas att det blir många loppissugna filurer som hittar ut. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Så skönt att få rensa lite.. Jag gick kritiskt genom alla skåp och lådor inför Kvevlax Uf's loppis nu också denna helg. :)

#3 - Marias Memoarer

åh, jag tror tyvärr inte jag kommer ha möjlighet att komma på bloppisen imorgon :( Men jag skymtar lite mässing/koppargrejer på dina bilder, ifall det lämnar något sånt över så är jag eventuellt intresserad :)