2017-09-26 | 12:48:00

En hollywoodfrus dagbok

 
Idag har jag lekt hollywoodfru hela förmiddagen. (Fast om jag hade varit en riktig hollywoodfru hade jag antagligen haft en privatchaufför, och inte behövt köra genom morgondimman från Oravais till Vasa själv.)
 
 
Jag testade att göra fransförlängning idag (berättar mer om det senare!), och när jag låg där och myste under en filt på skönhetssalongen medan jag fick min behandling kände jag mig precis som en äkta hollywoodfru. Jag blev en Bambi med fransar som nästan nuddar glasögonen! (Vi kan ju låtsas att jag inte slumrade till och eventuellt snarkade eller dreglade litegrann på skönhetssalongen. Och så kan vi låtsas att jag inte klippte håret med både kökssax och nagelsax igår kväll.)
 
 
När mina fransar var klara begav jag mig ut på lite lyxshopping till badrummet. (Fast egentligen handlade jag för ett presentkort som vi fick till förlovningspresent förra året.)
 
 
När jag kom hem igen passade jag på att rengöra kaffebryggaren lite sådär hollywoodsmidigt för att få godare kaffe (...och det gick smidigt ända tills jag insåg att rören i Moccamastern hade stockat igen efter min lilla bakpulverbehandling. Nu lyser lampan när man knäpper på kaffekokaren, men vattnet rinner inte igenom).
 
 
Kanske det är bäst att jag bara beger mig till jobbet istället.

Finheter
Isabell Hedberg

Åh lexingtons handdukar är så otroligt mjuka! :D
Vad fina fransarna blev :)
Kram!

Svar: Tack Isabell! :) Jag har aldrig testat handdukar från Lexington tidigare, men nu när vi får ett så fint nyrenoverat badrum känns det som ett måste. :)
TIDSTJUVEN

2017-09-26 | 15:11:08 | http://isabellh.se/
Pisa

Vilka fina fransar *hjärtögon*

Svar: Tack så mycket Pisa! :) Det känns så ovant med fransarna ännu - varje gång jag går förbi en spegel får jag stanna och blinka ett par gånger för att känna igen mig själv - men jag gillar dem.
TIDSTJUVEN

2017-09-26 | 16:08:39 | http://pisasday.com
Emelie

Var gjorde du dina fransar? Pris? Superfina!

Svar: Jag gjorde dem vid Beauty Bay på Kyrkoesplanaden. Ska skriva en ordentlig recension bara jag får tid över. :) Tack!
TIDSTJUVEN

2017-09-26 | 21:14:52
Marias Memoarer

Så snygg fransförlängning, måste va skönt att inte behöva kladda med maskara och se sminkad ut iaf ;)

Svar: Det är helt klart det bästa med fransförlängning. Genast när man vaknar på morgonen är man "färdigfixad". Jag brukar annars inte använda mycket smink till vardags, men maskara har jag svårt att vara utan.
TIDSTJUVEN

2017-09-27 | 13:35:26 | http://www.mariasmemoarer.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?