Sex år

Alla ni kärlekshatande dårar där ute kan titta bort nu, för här kommer en cheesy kärleksförklaring till mannen som jag har lyckan att få kalla min fästman. 
 
 
Mikael, idag har vi varit tillsammans i prick sex år. Det har varit sex år av irritation, konflikter och gnabbande. ;) Och sex år av skratt, glädje och ovillkorlig kärlek. Jag minns fortfarande pirret i magen när vi satt bredvid varandra i biosalongen på vår första dejt. Och när du kom till Vasa och drack te med mig på kvällen fast du skulle upp och jobba supertidigt nästa morgon och inte ens gillade te. Och den gången jag hade så bråttom hem till dig efter att dagens sista föreläsning var över att jag fastnade i fartkameran i Kuni. Men framför allt minns jag när vi stod på klipporna i Vexala förra året och du gick ner på knä och frågade om jag vill gifta mig med dig. Vi må gräla med varandra så att stickorna yr ibland men när vi somnar bredvid varandra på kvällen är vi alltid sams, och det är det viktigaste. Vi är två envisbockar som har fått lära oss att kompromissa. Två knäppgökar som har dubbelt så roligt tillsammans.

Vi är olika, men ändå så lika. Vi må ha olika syn på hur pass många smulor det är okej att ha på köksbänken, hur snygga gamla trälådor och skolplanscher är, hur smutsig en bil får bli innan det är dags att tvätta den och vilken typ av film som är mest intressant att se en fredagskväll. Men det är världsliga saker. När det kommer till det som faktiskt betyder någonting, de viktigaste sakerna i livet, då är vi alltid överens. Och det är just det som gör att jag älskar dig så mycket. Vi är på samma våglängd i livet.

Sex år har gått sedan vi bestämde oss för att bli ett par sådär officiellt på Facebook och allting, och under de sex åren har vi inte bara hunnit flytta ihop, vara på resor tillsammans och skaffa två knäppa katter utan vi har också förlovat oss och snart renoverat klart ett hus tillsammans. Vi har delat glädje och sorg. Vi har stöttat varandra i stunder då livet varit jobbigt. Ibland har vi på grund av våra respektive jobb knappt sett varandra på flera dygn trots att vi bor tillsammans, men vi har alltid vetat precis var vi har varandra.
 
Nästa vecka flyttar vi in i vårt gemensamma egnahemshus på landet för att fortsätta vårt liv tillsammans. Jag är så glad att få dela allting med just dig. Jag skulle inte kunna tänka mig något annat.
 
 
Jag älskar dig. ♥
#1 - Corinne Grönholm

Men åh vilket fint inlägg! Stort grattis till er <3

Svar: Tack så mycket 😊💕
TIDSTJUVEN

#2 - Denise Taylor

Åååh så gulligt skrivet! Ni ser så fina ut tillsammans! :D Grattis till huset btw :D

Svar: Åh, tack snälla 😘 Ser sååå fram emot att huset ska blir klart nu så att vi får flytta in.
TIDSTJUVEN

#3 - Pisa

Ååh grattis ! Å så äkta och fint skrivet :) kärleken är bäst!

Svar: Tack Pisa! Det har du så rätt i 😊
TIDSTJUVEN

#4 - Kitty

Grattis till er!
Fint inlägg, det blev så äkta när du även skrev om gnabb och bråk, för ett förhållande är ju inte alltid som ett svävande molm. :)
/Kitty

Svar: Tack Kitty! 😊 Precis, verkligheten är inte alltid bara gullgull och en dans på rosor. Huvudsaken är att man tar sig igenom svårigheterna också och accepterar varandra som man är.
TIDSTJUVEN

#5 - bohemianmaggie

Stort grattis!

Svar: Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN

#6 - Bettan

Den bästa tänkbara platsen för ett frieri. 😘 Lycka till i livet tillsammans och i ert nya hem.

Svar: Ja, absolut. 😍 Tack så mycket!
TIDSTJUVEN

#7 - Marias Memoarer

Åh, grattis till er två!! 😊

Svar: Tack Maria! 😊
TIDSTJUVEN

#8 - Kajsa Turner

Vackra höstbilder!

#9 - hanna, förbanna

så fint skrivet! Grattis till er!

#10 - janina

så fiiint! :D <3

#11 - Saragunmarie

Så fint :') Grattis ti er!

#12 - ellenlundis

Finisar! <3

#13 - Anonym

Grattis fina ni - tycker sååååå mycket om er båda!!! 💑 💕 Lyckönskningar och Kramar, fastern