2017-10-21 | 06:11:00

Puffig, fluffig och alldeles perfekt

Oktober har fört med sig minusgrader på morgnarna och det är läge att leta fram en varmare jacka för att inte frysa ihjäl när man sätter sin nos utanför dörren. Vilken tur då att jag råkar ha världens finaste jacka som bara har väntat på dessa kalla dagar... 
 
 
Årets bästa loppisfynd, det gjorde jag på Comboliina tidigare i höst. Jag hade varit till Vasa och fotograferat poddbilder, köpt en byrå av Malin och mellanlandat på favoritloppiset innan jag skulle vidare till Challo på kvällskaffe. När jag förstrött gick och kikade i loppishyllorna en halvtimme innan stängning fastnade min blick på en jacka. En varm jacka som såg så intressant ut att jag inte kunde låta bli att kika närmare på den, även om det bara var början av september.
 
 
Ni vet hur vissa plagg bara ropar ens namn? Den här jackan – eller parkasen heter det kanske – ropade på mig. Den var perfekt skick och prick rätt storlek. Priset var dessutom alldeles okej.
 
 
Jackan kommer förstås från mitt favoritmärke Odd Molly och jag älskar den in i minsta detalj. Nu när graderna har börjat krypa under nollstrecket och morgnarna är så kalla att man är tvungen att skrapa rutorna på bilen är det läge att mysa in sig i just precis en sådan här jacka med en lurvig stor huva att dra upp över huvudet. Den puffiga formen gör att jackan passar perfekt tillsammans med både byxor och klänningar. Den här kommer jag att bo i det kommande halvåret. ♥

Finheter
PaulaHelenas💕

Snygg :)

Svar: Tack! 😊
TIDSTJUVEN

2017-10-21 | 09:49:48 | http://paulahelenas.com
Jarina

Vad bra du passar i den :) Så roligt att fynda fina saker billigt!

Svar: Tack så mycket! 😄 Det är verkligen det bästa, när man gör såna här superfynd ibland. Den här köpte jag för mindre än en tredjedel av originalpriset, och då är den i perfekt skick. Ser knappt använd ut!
TIDSTJUVEN

2017-10-21 | 16:26:30 | http://jarina.fi/
Livingwithmycamera

Den passar dig verkligen perfekt!!

Svar: Tack, så roligt att höra att du tycker det! 😍
TIDSTJUVEN

2017-10-22 | 09:49:38 | http://livingwithmycamera.wordpress.com
Danielas Dagbok

Ääääälskar känslan när man hittar plagg som känns så ... rätt! Jackan passar jättebra på dig :)

2017-10-24 | 13:57:12 | http://danielasdagbok.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?