Moodboard för toaletten

Bildkällor: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9
 
 
Det stora badrummet är kaklat och fogat, och nu är det full fart i det lilla badrummet. Toaletten. Ställningen till den vägghängda wc-stolen är byggd, golvet är klart och väggarna är på gång. Min moodboard för toaletten ser ut som ovan ↑. Eftersom majoriteten av rummen i vårt hus kommer att gå i en rätt lugn och neutral stil tänkte vi att det vore kul att gå lite loco i toaletten med färg och mönster. Vi tänker oss en riktigt lyxig toalett med hotellkänsla.
 
Jag läste att en människa spenderar i snitt ungefär ett halvår av sitt liv på toaletten. Det är 259200 minuter. Tänk att spendera 259200 minuter i ett trist vitt rum med en ful toastol! Målet är alltså att skapa en toalett där man mer än gärna vill spendera 259200 minuter. Ett rum att trivas i. Få se om vi lyckas... :)
#1 - Marias Memoarer

Helt rätt med färg, mönster och lyxkänsla på toan! :)

Svar: Det känns som att det är ett bra val. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Karin

Najs med vägghängd toa. Tycker det ger extra lyxig känsla av nån orsak. Gillar också att ni satsar på mönster och färg. Vi har lite samma tankar gällande vår "lill-wc".

Svar: Konstigt är det ju, men en vägghängd toalettstol känns faktiskt bra mycket lyxigare än en vanlig. Hoppas bara att den inte börjar läcka, för det kan bli lite problematiskt i så fall...
Kul att ni har liknande planer för toaletten i ert hus. :)
TIDSTJUVEN

#3 - JUNITJEJ

Så fint man kan göra!

Svar: Javisst, det gäller bara att tänka till. Vi har ändrat oss såååå många gånger under planeringens gång, så jag hoppas att det här blir bra nu. :)
TIDSTJUVEN

#4 - SandraEmilia

Ååååh va fint det kommer att bli!!

Svar: Tack Sandra, det hoppas jag att det blir. :D
TIDSTJUVEN

#5 - Jarina

Men snyyyggt! Gillar färgkombinationerna och mönstren jättemycket :)

Svar: Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN