2017-10-09 | 21:11:21

En sömnlös helg kom till ända

 
Vilken helg det blev! Att jobba tre nattskift i sträck och bara sova fyra och en halv timme mellan skiftena rekommenderas inte. Idag sov jag som en stock från klockan åtta till klockan fem för att ta igen alla förlorade timmar sömn och nu har jag nästan återgått från att ha varit en zombie till att bli en levande människa igen. Men bara nästan. Tur att jag snart får gå och lägga mig igen. ;)
 
 
Igår blev det få timmar sömn mellan vaknätterna eftersom jag hade bokat loppisbord på Comboliina i Vasa för den här veckan och var tvungen att åka dit och ställa i ordning. Ni hittar mitt bord på nummer 256. Jag tänkte fylla på med mer grejer vartefter, så det löns att åka dit och kika.
 
 
I lördags hade jag två stycken fotograferingar på dagen – därav ingen tid för sömn. Den första fotograferingen gick av stapeln vid Kimo Bruk och Kyroboas. En förlovningsfotografering i den vackra höstprakten av gula lönnar och porlande vatten. Med lite tur kanske jag får visa ett par bilder här på bloggen, för de blev sååå fina.
 
 
Sedan bar det av vidare till nästa fotografering när förlovningsfotograferingen var klar. En gravidfotografering ute på en åker följt av en syskonfotografering med två busfrön var vad som stod på schemat. ♥ Det började regna när vi höll på att fotografera, men bara man har ett paraply tillhands klarar man sig finfint.
 
 
Den här veckan kommer det att hända en hel del på renoveringsfronten, så jag ska försöka uppdatera aktivt. Idag har byggarna börjat montera badrumsinredningen i det stora badrummet. Ni kan tro att det är spännande att få se hur allting börjar se ut tillsammans... :)

Finheter
Ida-Marie

Badrummet :O alltså gaaaaaaah va fint!!!!

2017-10-10 | 12:01:58 | http://ziio.se
Evelina

Strongt av dej att orka med fotograferingar och loppisbord ännu till mellan nattskiftena! Bra att du fått sova ut lite nu i alla fall :) Lycka till med loppisförsäljningen och fortsättningen på renoveringen! 💪

2017-10-11 | 22:47:37 | http://evelinawilson.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?