Tack och hej radhuslägenheten

 
Idag är inte bara den första november, utan idag är också första dagen som jag officiellt är Nykarlebybo och inte Vöråbo längre. Det ni! Igår skurade sambon och jag våra femtiofem kvadratmeter från golv till tak och så lämnade vi tillbaka lägenhetsnycklarna och stängde ytterdörren bakom oss för sista gången.
 
Vår tid som radhusbor är nu förbi, men framför allt är lägenhetstiden förbi. De senaste sju åren har jag bott i lägenhet, och att gå från trettiotre kvadratmeter till femtiofem kvadratmeter och slutligen till etthundrasextio kvadratmeter är en stor förändring. Jag har känt mig precis som katterna de senaste två dagarna, när jag gått runt från rum till rum i vårt nyrenoverade hus och bara förundrats över hur stort allting är. Det ekar när man pratar och vi har fler rum än vi egentligen behöver. Det känns nästan för lyxigt!
 
Men livet i lägenhet var förstås inte fy skam det heller. Framför allt var det mycket trevligt att bara ha tre minuter till jobbet. ;) Flytten till ära kör vi ett litet hyllningsinlägg till radhuslägenheten ikväll tycker jag. Ungefär så här har de fyra senaste åren sett ut:
 
Ibland har det varit sommar och grillväder.
 
Ibland har man kunnat ordna trädgårdsfest på bakgården.
 
Ibland har jag åkt longboard utanför radhuset.
 
Ibland har katter flyttat in.
 
Ibland har det varit vinterpyntat.
 
Ibland har vi till och med haft julgran!
 
Ibland har det firats nyår med goda vänner.
 
Ibland har det varit kafferep.
 
Ibland har sovrummet varit supermysigt.
 
Ibland har det varit filmkväll.
 
Ibland har det varit höst och då har man kunnat tända extra mycket levande ljus.
 
Ibland har vi haft andra soffor.
 
Ibland har stora saker planerats.
 
Ibland har det bara varit helt vanliga vardagskvällar.
 
Tack för den här tiden, radhuslägenheten! Du behandlade oss väl. ♥