2017-11-07 | 06:20:00

Ett annorlunda trettioårsfirande

God morgon! Jag ligger väldigt långt efter med bloggrapporteringen, men så kan det gå när man gör sig hemmastadd i ett nytt hus samtidigt som man försöker tyda hieroglyferna till instruktioner som följt med alla paket vi kom hem med från IKEA i lördags. Ni ska såklart få veta allt om hur det går i huset i sinom tid, men vi börjar med att hoppa tillbaka till den sista lördagen i oktober, då vi befann oss vid Powerpark i Alahärmä...
 
 
Både min storebror och min svägerska har fyllt jämnt och ställde till med kalas för hela familjen. Eftersom min storebror är en sådan som gillar snabba bilar och häftiga upplevelser började vi kalasdagen i Alahärmä innan det vankades tårta och massor av andra godsaker i Komossa.
 
 
Vid Powerpark stod gokart på schemat! Det var skönt att få en paus från flyttkaoset för en stund, och jag som aldrig kört gokart tidigare var mycket ivrig. Vi var åtta personer som bänkade oss i de små bilarna, och resten av gänget hängde uppe på läktaren och nere vid banan som åskådare och påhejare. 
 
 
Vi hade en halvtimmes körtid till förfogande på Powerpalace-inomhusbanan, och även om en halvtimme lät väldans kort till en början så hade man hade inte klarat av att köra mycket längre än så. Det var väldigt intensivt, och speciellt finalen blev en hård kamp in i det sista. Vissa (ingen nämnd, ingen glömd!) spelade fult och alla gasade på för allt vad de små kartingbilarna gick för.
 
 
Om det gick bra för mig i kampen mot fartdårarna och vinnarskallarna i familjen? Inte så värst. Om jag skulle kunna tänka mig att köra gokart fler gånger? Utan tvekan!

Finheter
Sandra

Så fina bilder! 😉 Tur e fanns några som int va suddiga. E va roligt för oss som titta på också. 😊

Svar: He fanns MASSOR åv jättebra bilder. Måst ha vari en skicklig fotograf. ;) Tack för att du ordna allting så bra. <3
TIDSTJUVEN

2017-11-07 | 17:49:22
Kommentera:
Kom ihåg mig?