2017-03-06 | 11:20:00

Ny vecka, ny ansiktsmask

 
Var hälsad, måndag!
 
För en gångs skull känns den här måndagen faktiskt som en måndag, eftersom jag varit ledig under helgen. Jag brukar ofta jobba på helgerna men under den gångna helgen hade jag turen att vara ledig prick hela lördagen och prick hela söndagen. Ni kan tro att det kändes lyxigt att hinna gå på promenad i dagsljuset och umgås med kompisar från morgon till kväll hela helgen.
 
Den här veckan väntar däremot sju dagar jobb för min del. Men det blir vad man gör det till, och eftersom jag inleder med ett kvällsskift idag passade på att förlänga helgstämningen litegrann genom att gå runt med ansiktsmask under förmiddagen.
 
 
Jag hittade denna finurliga mask på Prisma, i samma hylla som hudkrämer och annat jox. Den är som en budgetvariant av de populära svarta ansiktsmaskerna som jag testade här på bloggen för ett par år sedan. Perfekt ifall ansiktsmasklusten (ja, det är ett ord säger vi) faller på och man inte orkar med leveranstiden som följer när man beställer saker från nätet. Applicerar man masken bara på problemområdena istället för i hela ansiktet räcker den dessutom till flera användningar.
 
Jag är kanske lite underlig, men jag tycker att det är så äckligt fascinerande att se alla orenheter som följer med när man drar bort såna här peel-off-masker från huden...

Finheter
Kommentera:
Kom ihåg mig?