2017-03-22 | 22:39:25

Man får väl ändra sig

 
Väskan är packad, jag har köpt nya handskar och imorgon bitti bär det av till skidorten Vuokatti för tre dagar fyllda av slalomåkande och roligheter. Det hela är lite lustigt, för mina vänner känner mig som en vintersporthatare av största rang och när jag berättade att jag ska till Vuokatti höll de på att kissa på sig av skratt. Jag är den som hellre stannar hemma och möglar än följer med till fjällen över påsk och den som aldrig frivilligt skulle fira nyår i en skidstuga. Men i år... i år har jag redan åkt slalom fyra gånger inom loppet av två månader. Det är fyra gånger mer än under de senaste åtta åren sammanlagt!
 
Vad som hände? Jo, jobbet hände. I år har jag fått betalt för att åka slalom ibland, och mycket motvilligt måste jag erkänna att det faktiskt är rätt roligt (!) att glida ner för backarna. Skrev jag faktiskt nyss det där? Men det allra bästa med det hela, det är ändå att få se glädjen i någons ögon när personen efter fyra timmars kämpande går från att aldrig ha stått på ett par skidor tidigare till att klara av att åka upp med liften och ner för hela slalombacken utan att falla en endaste gång. När en slalomdag innebär man kan hjälpa någon att uppnå den glädjen, då får man allt lämna sitt vintersporthat hemma.
 
 
Håll tummarna för att Vuokatti bjuder på solsken och fina backar!

Finheter
Pisa

Vilket sammanträffande :) Jag är också i Vuokatti från onsdag till söndag. Kanske ses vi i backen ? :D Kan medge att jag inte heller är någon rikti "vintersportare". Dock har jag för första gången på många år börjat skida lite. Hatkärlek på det. Slalom e ju kul, får se om balanssinnet håller *hehe* :)

Svar: Nämen så skoj att du också är där! Säkert lär vi mötas i backen i något skede. 😃 Jag är lite sugen på att prova längdskidåkning igen jag också. Har inte åkt sedan högstadiet. 🙈
TIDSTJUVEN

2017-03-22 | 23:08:10 | http://pisasday.com
Marias Memoarer

Hihi, jag är också vintersporthatare, men blev sugen på att åka slalom igen efter den där ena gången från jobbet 🙂

Svar: Tänk så det kan gå! 😄 I Australien kan det ju dock vara lite sämre ställt med slalombackarna.
TIDSTJUVEN

2017-03-23 | 00:20:22 | http://www.mariasmemoarer.com
Ida-Marie Jungell

Hehe, vad roligt att de kan ändra :D tycker absolut man ska få ändra sig ;)

2017-03-29 | 23:22:46 | http://idajungell.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?