He e vårin no

 
Herre min hatt, sådan fart våren tog helt plötsligt! Idag har det varit kyligt, men ack så soligt. Eftersom det är onsdag jobbade jag på högstadiet idag och hade därmed hela eftermiddagen ledig.
 
 
Till och med Laika – som inte satt sin nos frivilligt utanför dörren sedan den gången då hon satt fast uppe i en tall i en timme – ville vara ute idag. Hon skuttade glatt runt och jagade torra löv medan Sputnik försvann in i skogen.
 
 
Det var helt enkelt alldeles för fint väder för att sitta inomhus idag. Madde höll med och kom över med både hund och barnvagn för att gå på långpromenad på eftermiddagen.
 
 
Vi promenixade tvärs genom hela Oravais och Saga satt förundrat och tittade på utsikten utan att klaga det minsta. Nöjdare barn kan ju inte finnas.
 
 
Hunden Simba gillade också läget – det smälter ju fram så otroligt många bajskorvar och andra spännande saker i dikesrenarna på våren. ;)
 
 
Dagens bästa upptäckt: videkvistarna har vaknat till liv och fått vitt fluff. He e vårin no! ♥
#1 - Ida-Marie Jungell

Åh vilken härlig vårdag!!

Svar: Verkligen! Hoppas på många fler såna här dagar :D
TIDSTJUVEN

#2 - Marias Memoarer

Vilka underbara vårbilder!! :) Själv befinner jag mig i utkanten av en cyklon just nu, haha :D

Svar: Tack Maria! Jag läste om cyklonen som härjar i Australien och tänkte på dig. Hoppas att du är på tryggt avstånd från den. <3
TIDSTJUVEN

#3 - Hanna Karlsson

Vilken härlig dag!

Svar: Javisst! Precis så här vill man ju ha det nu i vår. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Rebecca Adnell

Superfina bilder!