2017-03-13 | 15:18:00

En lördag för ett par veckor sedan

Tredje gången gilt, heter det ju. Och det var precis på det tredje försöket som jag och mitt eminenta sällskap bestående av sambon, storebrodern och svägerskan äntligen lyckades se Pleppo 2 - Vi mårar åpå utan att föreställningen ställdes in eller bokades om.
 
Spänningen i salen var total innan det röda draperiet drogs undan.
 
Huvudrollsinnehavarna i showen: Ted Forsström och Kaj Korkea-aho.
 
Det här hände egentligen för en månad sedan, men det var först när jag tittade igenom mina bildmappar nu idag som jag upptäckte att jag glömt att blogga om den där lördagen som vi så länge sett fram emot. Vi hade biljetter till dagsföreställningen med Ted och Kaj på Wasa Teater en lördag, och ända tills att draperierna öppnades var vi nervösa för att föreställningen skulle ställas in den här gången också. Men det gjorde den till all lycka inte, och det var en teaterföreställning utan dess like som vi fick ta del av. 
 
Redan i november fick Ida-Marie och jag en guidad rundtur backstage på teatern av Ted och Kaj. Vi skulle filma en hälsningsvideo från killarna som tyvärr inte hade möjlighet att ta emot sitt pris för Årets Podcast personligen på Galan 2016, och när man sett det knasiga kostymförrådet, det ännu knäppare mustaschförrådet och all underlig rekvisita är man helt enkelt extremt nyfiken på att få se hela showen från åskådarbänken.
 
Ted och Kaj bjuder på sig själva och lyckas göra så fenomenal humor av allt mellan himmel och jord.
 
Kaffi tå! En brunbeta var såklart obligatoriskt tilltugg i pausen.
 
Så här i efterhand kan jag konstatera att Pleppo 2 var en teaterföreställning som sannerligen var värd all väntan. Jag tror helt enkelt att inte en enda människa gick ut ur salongen utan träningsvärk i magmusklerna eller mungiporna klistrade upp till öronen efter alla skratt man bjöds på. Jag går och nynnar på sångerna ännu nu flera veckor efteråt! Min all time-favorit-Pleppokaraktär är djurexperten Klaus-Verner, och extra glad var jag förstås att se att han fick vara med i Pleppo 2 också om än det var lite sorgligt med hans kärleksbekymmer. :')
 
Efter föreställningen gick vi till Outback Burger and Steaks för att mätta våra hungriga magar.
 
Dit hade jag aldrig varit förut, och att testa nya restauranger är ju något av det roligaste som finns.
 
När föreställningen var slut bestämde vi oss för att röra oss vidare mot någon restaurang. Valet föll på Outback Burgers and Steaks som är en australieninspirerad restaurang bakom Hullu Pullo på Handelsesplanaden. Restaurangen ligger lite undangömd, så trots att den funnits ett tag kan jag tänka mig att många missar den. Efter att ha ätit där en gång kan jag bara konstatera att det absolut blir fler besök vid Outback för min del. Rekommenderas!
 
Nästa gång ska jag helt klart testa en biff jag också. 
 
Bästa sällskapet, en hysteriskt rolig teaterföreställning och god mat blir en dunderbra lördag!

Finheter
Sara

Har länge varit sugen på att testa outback men har inte kommit mig för. Men nu blev jag himla sugen igen :)

Svar: Du ska absolut gå dit nästa gång det vankas restaurangbesök! Jag tog en "Down Under Original Burger" men bytte ut outbackpotatisen till friterad batat. Ett säkert kort! :)
TIDSTJUVEN

2017-03-13 | 17:49:38 | http://www.saralene.blogg.se
Sara

Ja, just det, skulle ju också skriva att jag också tyckte Pleppo var sjukt bra! :D Det var nog värt er väntan.

Svar: Ingen tvekan om den saken! :D
TIDSTJUVEN

2017-03-13 | 17:51:54 | http://www.saralene.blogg.se
SOFIA

Åh, vilken härlig kväll det verkade vara :D

Svar: Ja, det var en riktigt rolig dag med både teater- och restaurangbesök. Sedan hann vi bara hem och byta om så for sambon och jag ut med ett gäng kompisar på kvällen också. Snacka om njuta till max av en ledig lördag! :D
TIDSTJUVEN

2017-03-13 | 20:36:36 | http://NOUW.COM/SOFIAHAAG
Kommentera:
Kom ihåg mig?